|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Bryła ciekawa ale elewacja wogule.
Wnetrze ciekawe nawet dobrze zaprojektowane i urządzone -gdyby nie te straszne kolory ścian i mebelków.Jest strasznie nie przytulnie i odpychająco. Popraw na przyszłość elewacje i dobierz żywsze kolory w wewnątrz dodaj więcej życia dekoracjami i ozdobami. ocena 4/10 za kolowy. |
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Zgodze sie ze wszystkimi ze kolory wewnątrz mieszkania sa za ciemne...w kuchni mogło by być troche jakis dekoracji zeby bylo bardziej żywo.Mieszkanie jest bardzo ladnie urzadzonei pomyslane
Podoba mi się... Tylko te kolory tapet jakby zmienic byłoby rewelacyjnie bryła i otoczenie wokół niej bardzo mi się podobaja. )Ocena: 7/10 |
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
bryła: całkiem ładna ale cegła ma za ciemny kolor i przydałoby się jeszcze kilka kraczków.
wnętrze: ciemno i pusto. jak ktoś już wspomniał: w ogóle nie widać żeby ktoś tu mieszkał. urządzone nawet ładnie ale radzę na przyszłość użyć trochę żywszych kolorów. 6,5/10 |
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
jak dla mnie, to te szare kolory właśnie dodają uroku. Dzięki temu, blok jest taki...polski ^^. A że sama mieszkam w podobnej okolicy, to tym bardziej mi się podoba. Wnętrza też ładne, nic szczególnego, ale jak dla mnie w porządku. Może tylko troszkę zbyt dużo czerni i innych ciemnych kolorów.
8/10 |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|