|
|
|
|
#1 |
|
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
Bryła
Prosta , nieciekawa , brzydka kolorystyka i w porównaniu z poprzednim twoim projektem jest znacznie gorsza . Następnym razem podczas wybierania kolory elewacji w bryle nie stosuj tylko jednego kolory ale zastosuj kilka różnych barw by urozmaicić bryłę domu . Ogród Nic specjalnego kilka grządek i drzew ale lepsze to niż nic . Wnętrze Nie bardzo chce mi się opisywać wszystkie błędy więc napisze tylko że podoba mi się łazienka oraz pokój dziecka . Salon jest za duży , niektóre dobranie kolorów mnie rażą np. w sypialni i pokoju nastolatki , Rada Po 1-Następnym razem zrób mniejszy dom na mniejszej działce jak dobrze opanujesz zagospodarowywanie mniejszych posesji i nabierzesz doświadczenia możesz się w tedy wziąć za większe projekty . 2-Naucz się robić zdjęcie przy wyłączonej siatce i włączonych ścianach i najlepiej z widocznym sufitem . Ogólnie poprzedni twój dom bardziej mi się podobał .,, Ocena + Łazienka i pokój dziecka - Bryła - Kolorystyka bryły Bryła 4/10 Ogród4/10 Wnętrze4/10 Ogół 4/10 Pozdrawiam Kowalino
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|