![]() |
#42 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#43 |
Reputacja: 17
|
![]()
Więc Patcha instaluje się tak ( oraz skąd go pobrać) : Wchodzisz na stronę
www.thesims2.com dalej klikasz na zakładkę Help następnie klikasz na zakładkę Patches i wybierasz Patcha do TS2 OŻ i następnie instalujesz go na pulpit/dysk, gdy już się ściągnie to na ten gotowy plik klikasz dwa razy wtedy on się instaluje automatycznie oraz samorzutnie naprawia błędy w grze. MAM nadzieję, że pomogłem. POZDRAWIA:
#44 |
Guest
|
![]()
Moi też tacy są cały czas oglądają TV i nie zajmują się tym czym się zajmować powinni. Mam nadzieję że w The Sims 3 naprawią ten błąd (nie wiem jak to inaczej nazwać "tragedia")
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]()
Miałam go raz :/ I dziękuje bardzo. Mój kotek o mało nie umarł by z głodu! Ale o ogródek dba dobrze
![]() |
![]() |
#46 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
to musiało być irytujące, ale jak to czytam to śmiać mi się chcę ( chodzi mi o to, że ciągle dzwonił po straż) ;D PS.Jestem tu nowa, więc HEJKA WSZYSTKIM ![]() Ja tam lokaja nie mam ![]() Sama robię wszystko no i cała rodzinka którą zrobiłam... :}
hello. Ostatnio edytowane przez Björk : 23.02.2009 - 14:57 Powód: Witaj :) Łączę posty, by nie było kilku pod rząd :) |
|
![]() |
![]() |
#47 |
|
![]()
Daaagi, wtedy to nie było śmieszne a wkurzające
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]()
nienawidzę lokajów -.-
w TS1 był już lepszy, ale ten jest okropny ^^ szczególnie mnie denerwuje, jak robi co ileśtam godzin posiłki, nawet jak oni zjedli przed chwilą. ogólnie nie lubię żadnej pomocy domowej, chyba, że opiekunka ;] |
![]() |
#50 |
|
![]()
Mi zaden nie zabrala dziecka, moze dlatego ze mu nie pozwolilam.
![]() Za kazdym razem kiedy je podnosil przechodzilam do trybu kupowania, bralam mu dziecko z reki (moveObjects on) i dawalam z powrotem do kojca. ![]() Moze to sposób na niego kiedy wynosi dziecko a nie chcecie latki? ![]()
Ostatnio edytowane przez Alisha : 28.02.2009 - 19:48 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|