![]() |
#11 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Bryła wg mnie jest tragiczna, w ogródku poraża ta OGROMNIASTA buda psa (i w ogóle cały ogródek jakiś taki nieciekawy :/)
Nadrobiłaś wnętrzem. Aż miło się oglądało ![]() ![]() Ocena (spieszyło mi się, dlatego nie napisałam ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 02.02.2009 - 19:28 |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Łał...
duża zmiana między tymi domkami. ładny.. 10/10 |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Raczej niemiły komentarz. Sądzę że się przyczepiłaś odrobinę. Gdyby nie to, że nie mam kodu by kilka rzeczy stawiać na szafce ( rzeczy nie z internetu taką możliwość mają, te jakoś nie), nie każda byłaby obwalona. Są dwie, lub jedna co najmniej szafka na robienie jedzenia - zawsze zostaje
![]() U mnie w kuchni mam wiele rzeczy na blatach, oczywiście więcej na jednym ![]() |
![]() |
#14 |
Reputacja: 10
|
![]()
Oprócz tego, że stolik w kuchni wlazł Ci w ścianę a na podwórku stoi ohydna buda to całkiem w porządku. Poprawnie.
Choć bryła też jest kiepska, ale nie Twoja, więc się nie czepiam. Dziwię się tylko, że nie wybrałaś inne do renowacji...
![]() |
#15 |
|
![]()
Może się przyczepiłam, ale jak dla mnie to tych rzeczy jest trochę za dużo. Podoba mi się dom, nie chce by było, że odciagam Cię od budowania, budujesz ładnie i podoba mi się, tylko własnie to jest moje 'ale'. Przepraszam za niemiły komentarz ale uznałam, że jak jeden będzie to nic się nie stanie a może i coś zmieni
![]()
#16 |
Guest
|
![]()
Właściwie to mnie nie uraziłaś, ale jest wiele dzieci neo, które by się obraziły "na cały świat", taka przestroga (chociaż mnie opinia neo nie obchodzi), ale nie tylko ich.
I nie odciągasz mnie od budowania. Jak poszukasz w wyszukiwarce pod moim nickiem, to znajdziesz moje poprzednie domy. One były oceniane gorzej ![]() Looz, po prostu zwróciłam uwagę. Dzięki za krytykę, jak zwykle, bo biorę ją pod uwagę, w większości, bo nadal będę zawalać szafki ![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
Szczerze to dom z zewnątrz lepiej wyglądał przed remontem. To pnącze na ścianie...hmm.. jestem ciekaw jak wyrosło. O budzie dla psa już się inni wypowiadali. Okna na rogu! Koszmar! Koszmar!! Reszta nawet ujdzie... żadnych rewelacji.
6/10
#18 |
|
![]()
Bryła okropna, wnętrza nawet ładne. Najbardziej podoba mi się sypialnia, zieleń to kolor, który ubóstwiam, najmniej podoba mi się łazienka, jest za zimna. Ogólnie to jest fajnie, było by lepiej gdyby nie bryła. Ocena: 8/10
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Domek ładny i bryła ale okładzina nie ładna.
W Środku nawet nawet. 7/10 |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
yymm. nawet ładnie .. tylko ta łazienka jakoś mi do gustu nie przypadła 8/10
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|