![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witajcie
![]() przedstawiam wam moje najnowsze dzieło, uznałem iż nie dam dużo zdjęć, postaram się dodać po powrocie z ferii jakieś wyposażone mieszkanko. Nowy plan przebudowy Bulwaru Bardów 28 na blok mieszkalny zainspirowałem z wielu przykładów przebudowy domu na blok ![]() Maxisowy dom został "trochę" powiększony, dodałem mu parking podziemny, stworzyłem współczesną luksusową kamienicę w centrum miasta, na dodatek nad rzeką... W projekcie chciałem maksymalnie wykorzystać parcele, tak jak w rzeczywistości się to dzieje... Budynek składa się z 11 luksusowych apartamentów w tym 2 penthouse'y(Penthouse – luksusowy apartament sytuowany na ostatnim piętrze budynku mieszkalnego (apartamentowca) źródło pl.wikipedia.com) inwestorem prac jest : ![]() Mexiss Sp. z.o.o. z siedzibą w Weronie ul. Piękna 5 zapraszam do oglądnięcia zdjęć przed: ![]() po przebudowie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() parking podziemny ![]() rzut pięter +1,+2, ![]() dziękuje za poświęcenie chwili na oglądnięcie mojego projektu, tak jak pisałem postaram się dodać jedno wyposażone mieszkanie. |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|