![]() |
#91 |
Guest
|
![]() Wiem że trwało to bardzo długo, ale w końcu udało mi się dokończyć ten odcinek.
Następny dam szybciej! ![]() Jeśli wchodzicie tu i czytacie to napiszcie komenta i zagłosujcie w sondzie! ![]() >>>Odcinek 1<<< >>>Odcinek 2<<< >>>Odcinek3<<< |
![]() |
|
![]() |
#92 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Guest
|
![]()
Zdjęcia się nie wyświetlają. Spróbuj jeszcze raz wgrać na serwer
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi się podoba Twoje FS. Jest takie... śmieszne i... orginalne. Serio! Kawał dobrej roboty! Dla mnie 10/10.
Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Guest
|
![]()
A mi się zdjęcia wyświetlają...
Nareszcie 5 odcinek!!! Warto było czekać ;-) Najbardziej lubie te króliczki ^^ One są takie słodziutkie ^^ Lewicowe drzwi? Heheh... Genialne jest to Twoje FS ;-D Pewnie ta sprzątaczka się boi ciemności bo hm... jest eee... vampirem? Albo wiem! ogrem! Jak w Shreku! ;-P Dobra, dawaj szybko 6 odcinek, bo się nie moge doczekać! :-P Pozdrawiam, ..::CaRmEn::.. ;-) |
![]() |
![]() |
#96 |
Reputacja: 10
|
![]()
A mi się nie wyświetlają ;( A po opiniach wydaje mi się że wartoby było przeczytać
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#97 |
Guest
|
![]()
Już widzę zdjęcia. No, jak na moje oko (które jest dosyć wybredne) dosyć, dosyć. Już postawiłam ocenę przeciętne, 3 gwiazdki, bo uważam, że na 4 to trochę za mało. No czekam na kolejny odcinek, w ogóle fajnie, że odcinek jest dłuższy. Tylko po co w 2 częściach?
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wchodziłam już tu kilka razy i obrazki się nie wyświetlaly, teraz się udało.
![]() Odcinek jest super, długi i jest coraz fajniej. ![]() Najbardziej podobało mi się, jak dziadek oglądał swój nowy dom. ![]() Ta sprzątaczka to może jest królik w przebraniu? Albo ma jakieś z nimi powiązania... bo śmietnik wydawał jej się wygodny. Chyba, że wampiry u Ciebie lubią przebywać w śmietnikach. ![]() Już nie ocenię, bo oceniłam, ale czekam na następny odcinek. ![]() A odcinek mogłeś upchnąć spokojnie w jednym poście, jak mówi ~Asiulek94~, ale nie przeszkadza mi, że jest w dwóch. Pozdrawiam
![]() |
#99 |
Reputacja: 15
|
![]()
Zaczyna sie fajnie dziać.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#100 |
Guest
|
![]()
Wiwat kumpel!Wiwat kumpel!Wiwat kumpel!Wiwat kumpel!Wiwat kumpel!Wiwat kumpel! Nie no nigdy sie tak nie uśmiałam! Jezu ale śmiech ze szok!Daje ci teraz 10/10 za pomyśłowość!
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|