![]() |
#92 |
Reputacja: 10
|
![]()
Taa spoko tylko gdyby nie to że już 3 razy reinstalowałam i ciągle to samo. Czy został mi tylko format kompa ?
![]() |
#93 |
Guest
|
![]()
Mam problem z uruchomieniem gry.
Robiłam reinstalke. Zainstalowałam podstawe, zaktualizowałam - działało. Zainstalowałam wp, zaktualizowałam - działało. Zainstalowałam kariere... za każdym razem wyskakuje: ![]() kiedy próbuje uruchomić gre z Game\Bin\TS3EP02 wyskakuje: ![]() Podstawa i wp są zaktualizowane. Nie moge uruchomić launchera bo odrazu wyskakuje błąd. Przed reinstalką wszystko działało bez problemu, wcześniej jak instalowałam na nowo też było ok. Dopiero teraz takie problemy. Już kilka razy instalowałam na różne sposoby, z aktualizacjami, bez nich, najpierw kariere potem wp, sama podstawe i kariere... i zawsze to samo. Jak nie mam zainstalowanej kariery to działa idealnie, dopiero z nią się tak dzieje. Może ma ktoś pomysł jak zrobić żeby znowu dobrze działało? |
![]() |
![]() |
#94 |
Guest
|
![]()
ekhmhmhm, nie wiem czy pisze w dobrym temacie gdyz tu wlasciwie nie zagladam, ale w razie czego prosze o przesuniecie
NO WIEC instaluje ts3 po raz chyba 3 czy 4 w ciagu dwoch dni, a przynajmniej proboje. instaluje na laptopie, na pudelku jest oczywiscie "PC DVD ROM" i znaczek, ze jest dostosowane do MAC'a, ale oczywiscie nie wiem czy to pojdzie, gdyyz gra zostala wyludzona podstepnie od kolezanki, ktora ma ja rowniez na laptopie. problem polega na tym, ze podczas instalacji wyskakuje mi blad (o wlasnie, przez pierwsze instalki prosilo o cd key'a, ale teraz juz nie ![]() " C:\...\Electronic Arts\The sims 3\Caches\Sunset Valley.objectCache", wyskakuje mi okienko, ze powyzszy plik jest bledny/niezgodny i moge albo a)ponowic probe, albo b)anulowac instalacje. wybralam wiec ponowienie i doszlo do kolejnego pliczku, na ktorym sie znowu zatrzymalo, bledu juz nie pokazuje, ale ze stacji dvd wydobywa sie dzwiek uruchamiania plyty i naglego zaciecia sie. i tak az ponad 15 minut, zastoj w jednym miejscu, na jednym pliczku w 1/4 instalacji. dodam, ze mam system windows 7, laptop jest, a przynajmniej powinien byc dostosowany odpowiednio. nie wiem co zrobic, pomocy. |
![]() |
![]() |
#95 |
|
![]()
wiem że nie na temat ale też mam prblem
instaluje the sims 3 szybka jazda i zacina się na początku tej instalacji aż nagle wyskakuje mi komunikat błąd instalacji (CDS) z góry dziękuje
![]() |
#96 |
Guest
|
![]()
blad podobny jak u mnie, w koncu znalazlam niesamowity pomysl PRZECZYSZCZENIA PLYTKI o bluzke i podzialalo przy kolejnej instalacji, hehe. zainstalowalo sie w 10-15 minut
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Guest
|
![]()
Witam. Mam zainstalowane sims 3, sims 3 wymarzone pogr., sims 3 kariera. Kariera działa, ale jak chce właczyc wymarzone..... to cały czas zada płyty od kariery pomimo klikania na skrt wymarzone podróze. Nawet z włożona płyta do napedu wymarzone , tez po kliknieciu na ikone wymarzone zada płyty kariera no i uruchamia kariere. jak pograc w wymarzone podróże???
Ostatnio edytowane przez lithium : 28.09.2010 - 22:08 |
![]() |
![]() |
#98 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Grę uruchamiasz z najnowszego zainstalowanego dodatku, czyli Kariera.
Wymarzone podróże już masz w grze i nie musisz każdego dodatku uruchamiać osobno.
Rivacheg Village-juz jest. Park Plurgol (konkurs) ,Ardewick Castle, San Gesperito Baltemon Hill (konkurs) ,Posiadłosc Redos, Posiadłosc Alpine Ostatnio edytowane przez Wielebny : 28.09.2010 - 22:16 |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
|
![]()
Mam ogromny problem, gram sobie w the sims 3, ale trzeba aktualizacji gdy zaktualizuję wszystko laduje mi sie 30 minut a potem tak zcina że nie da sie grać, .
Mam zainstalowaną karierę, usunęłam małpkę i wszystkie dodatki ale nic sie nie zmienia, po aktualizacji jest masakra a bez niej gra nie chce sie włączyć. POMOCY! __________________ REINSTALKA NIE POMOGA! |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Guest
|
![]()
Witam. Czy mógłby mi ktoś wrzucić na rapida folder simsów z moich dokumentów ? Miałam dzisiaj format, a bez tego folderu nie chce działać. Płytę pożyczyłam..
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|