![]() |
#1061 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wszyscy macie fajne rodziny
![]() Ciąg dalszy, znowu jestem w Bridgeport, u rodziny Bling, jednej z gałęzi rodziny Bard. Fred bawi się ze swoim synem, Danielem... ![]() Daniel na swoim pierwszym skuterze! Kiedyś odziedziczy po tatusiu jego hardcorowy motocykl z czaszką... ![]() Ginger odkryła swój talent pisarski. W tej chwili pisze powieść humorystyczną. ![]() Fred na motorze, jedzie na ryby. ![]() A tutaj już na rybkach... ![]() W tajemniczej skrzyneczce, na dnie jeziora, spoczywał tort urodzinowy sprzed dekady... Oczywiście nie kazał im tego jeść. Groźba salmonelli i w ogóle... ![]() ![]() Dwa sumy. ![]() ![]() Przyszły ojciec stara się nawiązać jakiś kontakt z dzieckiem. ![]() Nie za późno na lekcje chemii? ![]() Poród... ![]() Narodziny małej Martyny i jej zdjęcia z mamą. ![]() ![]() ![]() Ostatnie zdjęcie Daniela przed zmianą grupy wiekowej... ![]() A tutaj mały Daniel, już nie taki mały! ![]() Młodzi i starzy, wszyscy kochają PlayStation! ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 29.10.2011 - 08:51 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1062 |
|
![]()
Kurde anie twoja rodzinka tak samo jak moja uwielbia PlayStation
![]() ![]()
![]() |
#1063 |
|
![]()
anie uwielbiam małe dzieci gryzące lalki
![]() ![]()
![]() |
#1064 |
|
![]()
Fajne rodzinki
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1065 |
|
![]()
Mój pierwszy post na forum
![]() Alyss Nevermore jest córką bogatych przedsiębiorców, która wyrwała się z miasta i postanowiła spróbować życia w spokojniejszym miejscu – Twinbrook. ![]() Od razu poczęła zwiedzać okolicę. Pierwszą parcelą była siłownia. Bo wyczerpującym treningu Alyss poznała sympatyczną sąsiadkę. ![]() Po powrocie do domu zajęła się swoim największym hobby – czytaniem. ![]() Ze zdziwieniem odkryła, że ktoś dobija się do drzwi. Na progu zobaczyła sąsiada z naprzeciwka – Alexa Treaty. Od razu się polubili. Po pięciu minutach czuli, jakby znali się całe życie. ![]() Szybko zaczęło między nimi iskrzyć. Pierwszy pocałunek wśród natury. ![]() Wkrótce zamieszkali razem. Alyss podjęła pracę kucharki, natomiast Alex był stróżem prawa. Byli razem szczęśliwi. ![]() Zaręczyny odbyły się na plaży. ![]() Pewnego dnia doszło do wymiany obrączek. ![]() U Alyss od pewnego czasu kiełkowało pragnienie dziecka. I stało się! Kiedy dowiedziała się o ciąży , postanowiła porzucić pracę i całkowicie oddać się wychowaniu maleństwa. ![]() CDN. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1066 |
|
![]()
Cheiri bardzo fajnie się zapowiada
![]() ![]() Rodzina Newton poprzednie losy w kolejności: klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik Ojciec Amandy i teść Conora ![]() ![]() ![]() Amanda nadal miała nudności ![]() ![]() Ale to nie ciąża ![]() ![]() ![]() ![]() Conor i Amanda grają w rzutki ![]() ah to skupienie ![]() ![]() Amanda musiała podziękować za piękne prezenty ślubne ![]() ![]() Dostała nową bieżnię na której ćwiczyła non stop... tym razem z umiarem i nie wróciła do dawnych morderczych praktyk odchudzania ![]() ![]() A to co?? Lokaj alkoholik ? ![]() ![]() Amanda dawno nie widziała rodziny więc zaprosiła kuzynkę Katherinę na ploteczki ![]() ![]() Ploteczki w jacuzzi ![]() Katherina zapytała czy podoba im się dom do którego się przeprowadzili ![]() ![]() Ostatnio Shine grała sama... Teraz wciągnęła męża Eltona ![]() ![]() Conor robi sobie małą drzemkę przed pracą ![]() ![]() Rozmowa Shine i Eltona podczas gry ![]() Shine: Amanda jednak nie jest w ciąży. To coś nie świeżego. Conor też miał wymioty. ![]() Elton: Czyli nie musimy kupować im nowego domu? Shine: ![]() ![]() Shine: W tym domu jest dużo miejsca... Po co im nowy ![]() ![]() Syn Lucas szczepi swoją matkę Shine ![]() ![]() ![]()
Starość nie radość, młodość nie wieczność ale SIMY FOREVER!!! Moja Rodzina Newton ma już 25 simów ![]() a co robię poza graniem w The Sims 3? oto mój blog ![]() Ostatnio edytowane przez Justyna0307 : 13.10.2011 - 16:01 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1067 |
Guest
|
![]()
Horsez - przykro mi z powodu Juliana
![]() ![]() ![]() SunnySimmy- czekamy na zdjęcia dzieciaczków ![]() Saheli019 - Leandra wyrosła na śliczną kobitkę, pozazdrościć ![]() ![]() Justyna0307 - świetne zdjęcia z wesela ![]() ![]() ![]() anie 1981 - widze że połowy się udały ![]() ![]() ![]() Xx.Abi.xX - wstaw fotki, z ochotą obejrze ![]() Cheiri - Alyss jest boska ![]() Madie - ciąg dalszy ![]() Madie i Tim wreszcie przyrzekli sobie miłość i zostali małżeństwem ^^ Ślub zorganizowałam w sali, ktorą sama wybudowałam ( to nic specjalnego, cztery ściany ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CDN Ostatnio edytowane przez elwa17 : 13.10.2011 - 16:42 |
![]() |
![]() |
#1068 |
|
![]()
elwa17 słodka z nich para
![]() ![]()
![]() |
#1069 |
Guest
|
![]()
Justyna0307 - dziękuje ślicznie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1070 |
|
![]()
elwa17 To oni mieli pieniądze na TAKĄ imprezę, a nie maj pieniędzy na dom?
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Narutoman : 14.10.2011 - 15:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|