![]() |
#1041 |
Reputacja: 10
|
![]()
~`Ciąg dalszy rodziny Betanek,Sobotka,Pinezka,Dąbek i Walendziak~`
Julek na rączkach u mamusi ![]() ![]() Malutki próbuje stawiać kroczki ![]() W ich rodzinie niestety stała się tragedia( nie mogłam sobie tego wybaczyć) kazałam Julianowi naprawiać zmywarkę i poraził go prąd, niestety umarł ![]() ![]() ![]() Berenika nie mogła sobie poradzić ze śmiercią ukochanego przecież tak niedawno brali ślub ![]() ![]() Mały Oluś nie rozumiał że na zawsze stracił swojego tatusia ![]() Berenika jednak miała dla kogo żyć, mały Oluś najwspanialsza pamiątka jaką mógł po sobie pozostawić Julek. ![]() Berenika wątpiła i nie miała pomysłu jak dalej potoczy się ich życie ![]() Tymczasem u Dąbków niespodziewanie na świat przyszła nowa kruszynka Laura ![]() A Izabelka znacząco podrosła ![]() ![]() ![]() W międzyczasie okazało się że Martunia jest w ciąży, spodziewała się dziewczynki ![]() ![]() Olek podrósł i nadal pomagał mamie, bardzo ją kochał tylko ona mu została ; wspólna rozmowa.. ![]() ![]() " Nie Martw się Mamusiu, zawsze będziemy razem ![]() ![]() c.d.n Ostatnio edytowane przez Horsez : 11.10.2011 - 10:52 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1042 |
|
![]()
Saheli019, nie cierpią na brak wrażeń
![]() Horsez, szkoda faceta. Żona mogła go jeszcze trochę podręczyć, no nie wiem, znowu zajść w ciążę... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1043 |
|
![]()
Kasia440 - czyli wszystko zostało w rodzinie
![]() ![]() anie_1981 - ja też nie lubię jak moim simom dzieje się krzywda ![]() ![]() ![]() Horsez - oh nie ![]() ![]() ![]() ![]() a tak w ogóle to skąd macie takie koszyki przy narodzinach?
![]() |
#1044 |
|
![]()
Koszyki są gdy rodzą się trojaki. Zazwyczaj Simka idzie rodzić do szpitala i idzie z nią jej facet. Tak więc jak są bliźniaki to jeden rodzic niesie jednego, a drugi drugiego dzieciaka. Ale jak są trojaki, to gra daje koszyczek na dzieci. Ciekawi mnie co by było, gdyby Simka mieszkała sama i urodziła bliźniaki w szpitalu, też by dostała koszyk...?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1045 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1046 | |
|
![]() Cytat:
PS. Ja też ich umiem szybko hajtać, robię to w przeważnie w... 5 minut? ![]() Częśc druga Lilka znalazła już chłopaka, któremu zmieniłam imię na Sylwka (oryginał: Sitles). ![]() Gustaw jest już nastolatkiem. Tutaj zdjęcia z jego "pierwszego samodzielnego grillowania". ![]() Zaadoptowałą małą Asię jako niemowlę. planuję jej jeszcze dwójkę dzieci, które URODZI. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1047 |
|
![]()
Weszłam niby tylko na chwilę do mojego zapisu z Sunset Valley, po jedną parcelę publiczną, a zostałam tam jakiś czas...
![]() Wstawiłam filmik z drzewem Ćwirów, nie całym, bo całego się nie da. http://www.youtube.com/watch?v=drdt4HNaH70 Franco i Alecia Kirby... ![]() ![]() Ich syn, Ron. ![]() Córka, Nicole ![]() Ron na jeźdźcu. ![]() Ron idzie do szkoły, ten uroczy staruszek, to jego dziadek od strony ojca, Sedrick Kirby. ![]() Alecia zajmuje się małą Nicole. ![]() ![]() Po szkole, Ron na zjeżdżalni. ![]() ![]() Alecia zabrała małą Nicole na spacer z wózkiem. ![]() ![]() Chwila relaksu przy instrumentach. ![]() Nicole nieco podrosła. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1048 |
|
![]()
anie_1981 ale słodka z nich rodzinka
![]() a ja zepsułam sobie grę ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1049 |
Guest
|
![]()
Znowu reinstalujesz ? Matko Boska
A ja już nie mam mojej rodziny ponieważ mój idiotyczny braciszek(małpa jedna) robił mi coś z dyskiem no i wszystko poszło musiałam jeszcze raz instalować simsy.Ale mam nową fajniejszą rodzinkę a mam takie pytanko jak ustawić żeby była lepsza jakość zdjęć ? A mi jeszcze małpka żadnych problemów nie sprawiła na razie ![]() |
![]() |
![]() |
#1050 |
|
![]()
Ja wolę instalować mody ręcznie, bo wbrew obiegowej opinii, to wcale nie jest trudne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|