![]() |
#1111 |
Reputacja: 10
|
![]()
eee, cześć? to taki mój "debiut" tutaj chyba?
Rodzina Samoa cz. 1 Kayde Samoa 15 lat temu wyemigrowała wraz z ojcem z Kenii. Przez rok obchodziła żałobę, ale jakoś się z tego wykaraskała. ![]() Jak każda dziewczynka pragnie o zostaniu żołnierzem, więc chwyciła swój różowy skuterek i pojechała zdobywać pracę. ![]() Chcesz się bić? Co? ![]() Pewnego dnia, gdy Kayde siedziała pod restauracją, jej oczom ukazał się pewien młodzieniec, niejaki Ellens Clorm. AFROAMERYKANIN! Taki o jakim marzyła. ![]() Jej oczom ukazała się taka mhromantyczna scena: ![]() ![]() Ale to nie była prawda, i nadal siedzieli pod restauracją. Kayde zaczęła grę wstępną i od razu rozkochała w sobie Ellensa. ![]() ![]() Lecz Ellie i Kayde szybko się stamtąd ewakuowali, gdyż w ziemię UDERZYŁ METEORYT! I zabił kilkoro ludzi. Tyle zostało z restauracji: ![]() Uradowani tym, że żyją postanowili zakończyć swój dzień tak: ![]() CDN...
|
![]() |
#1112 |
|
![]()
Moi Simowie często tak zakańczają dzień, a nawet czasem zaczynają
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1113 |
Guest
|
![]()
Bluszczyk - Kayde ma czadową kurtke
![]() Kloa- mi też się podboa w tej sukience,sama ją przerobiłam na panterkowa i zadziwił mnie efekt ![]() Abi -nie kupiłaś zwierzaków bo jeszcze ich nie ma ![]() |
![]() |
![]() |
#1114 |
|
![]()
Saheli- Pomyliłaś się, zwierzaki są w tym sklepie internetowym z którego zamawiałam.
![]() |
![]() |
#1115 |
|
![]()
@Abi w sklepie internetowym są : )
ale w normalnym jeszcze nie, gdybys zamowila zwierzaki teraz dostalabys w dzien premiery
![]() |
#1116 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1117 |
Guest
|
![]()
Sarze udało się jakoś odnaleźć w wielkim mieście,a to za sprawą jej towarzyskiego usposobienia. Prawie co wieczór zaglądała do miejscowych knajpek by skosztowac drinków czy poznać ciekawych ludzi.
"Kochana jesteś gorrrrąca. Wszyscy oszaleją na Twój widok " ![]() ![]() ![]() Imprezując w Kujonie poznała Tiarę Angelisti ( po liftingu ![]() ![]() Innym przyjacielem Sary był Romeo Rake (takze po liftingu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sara jest dużą dziewczynką i ani mysli płakac po facecie. Tego kwiatu to pół swiatu. Zamiast chlipać w poduszkę wzieła się za gre na gitarze.... ![]() ...i testowanie nowej slizgawki ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Saheli019 : 16.10.2011 - 17:40 |
![]() |
![]() |
#1118 |
|
![]()
Kurczę, ale Was tu dużo się zrobiło. Uwielbiam przeglądać ten temat i śledzić losy Waszych rodzin.
Saheli - Ta twoja Sara ma świetne afro na głowie! Romansuje z samymi sławami. U mnie NIESTETY simowie pokroju Romea Rake'a są staruszkami lub wąchają kwiatki od spodu. Bluszczyk - Rozbawiła mnie historia z meteorytem ![]() A co u moich simów? Sean stał się nastoletnim wampirem. Intensywnie rozwijał swoje pasje, w zaledwie parę wieczorów spełnił swoje życiowe pragnienie o zespole jednosimowym. Wciąż czuł się inny, ale co raz bardziej na korzyść. Zaczął dostrzegać, że po trafi o wiele więcej od ludzi. ![]() Crissy również stała się nastolatką, jej relacje z Seanem przeszły na nowy etap. Zostali piękną parą. Crissy czuła się wspaniale przy Seanie, a on nie przejmował się swą odmiennością. ![]() ![]() Młody wampir stał się atrakcyjny także dla innych małoletnich kobiet. Wzbudzał wibracje w sercu Evelyn (którejnazwiskaniepamiętam ciiiii), chciała spędzać z nim jak najwięcej czasu, jednak Sean traktował ją tylko jako koleżankę. ![]() A Emma? Emma darowała sobie na razie romanse, pracuje nad spełnieniem swoich marzeń, wciąż i wciąż gra w szachy, do tego jest u progu kariery Policyjnej! ![]() Miłego tygodnia życzę! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1119 |
|
![]()
Slowdi - I tak ze sklepu bym nie kupiła
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1120 |
|
![]()
Everybody need somebody. I'm somebody, need your body. Ostatnio edytowane przez octavessens : 17.10.2011 - 01:43 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|