|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
u mnie na podworku co drugi 5-letni dzieciak ma taki jezyk
![]() a tak btw to ciekawe jakie by zwierzaki byly |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Dla mnie to te same tylko zeby juz nie bylo tej magii bo już rzygam gdy to widzę.
Z akcesorii to najlepiej gdyby doszły jakies nowe instrumenty typu saksofon czy co... A ze sportu to żeby można było grać w siatkę i żeby pozostała z dwójki piłka nozna |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mi się podobało, że można było mieszkać w bloku
Nadzieję mogę mieć, że zrobią trójkowe Osiedlowe życie ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja bym chciała Na Studiach albo Cztery Pory Roku
![]() Albo taki dodatek, w którym z naszym simem możemy wejść do pracy albo do szkoły i mieć nad nim kontrolę. To mogło by być ciekawe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ja bym chciała wszystkie dodatki takie jak w TS2 , bo przyznam że trochę mi ich brakuje
![]() Oprócz tego chciałabym też coś takiego jak uzupełnienie TS3 , w którym można byłoby wchodzić do sklepu i pracy ( Jak w TS2 ) |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ja chcę żeby się powstrzymali z tym zas****m marketingiem i wydali nie więcej niż 6,7 dodatków i żeby zmieścili niektóre rzeczy w jeden, np jak w The Sims był dodatek Randka to żeby tak jak w dwójce wsadzili go do nocnego życia.
|
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Ja jak zwykle chciałabym jakieś akcesoria, a może nawet dodatek, związane z dziećmi, i to nie z tymi szkolnymi, tylko z niemowlakami i małymi - dużo zabawek, ubranka dla niemowląt, akcesoria... Do niemowląt Maxis wydał w dwójce chyba dwie zabawki, i oczywiście obie były w Store, zamiast na płycie, ja akurat je mam i uwielbiam, gdyby były takie akcesoria do trójki, na pewno bym kupiła. Jeśli w trójce mam mieć dzieci tyle czasu, ile powinnam, a nie od razu wysyłać do tortu, to przecież muszę mieć z nimi co robić, a nie tylko przewiń, przytul, nakarm i z powrotem do kojca, jak w dwójce... Nie mam jeszcze w domu mojej trójki, więc nie wiem, czy coś w niej dla niemowląt jest, ale jestem niemal pewna, że nawet jeśli, to mniej, niż bym chciała, bo na screenach niczego nie wypatrzyłam
![]() ![]() Nawiązując jeszcze do dodatków z dwójki, to oczywiście zwierzęta bym chciała, także takie z farmy, i pory roku też, mogłyby być w jednym dodatku ![]() ![]() A z całkiem własnych pomysłów, to poza tym dla dzieci chyba nie mam. Ostatnio edytowane przez nmin : 29.10.2009 - 10:26 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 17
|
![]()
W trójce nie ma nic dla niemowląt oprócz kojca, nawet przewijaka nie postanowili stworzyć. Małe dzieci mogą grać na dzwonkach/cymbałkach, układać klocki oraz elementy układanki logicznej, bawić się zabawkami z kosza "zabawkowego", misiem.
![]() |
#9 |
|
![]()
i nad tym też uboleam, the sims 3 z zasady miała być bardziej realistyczna od the sims 2 a w tym apekcie klapa - ciekawe kto potrafi tak przewijać dzieciaka jak to robią w the sims 3. Jak się ktoś znajdzie to koniecznie trzeba go wysłać do mam talent
![]() ![]() Tez bym strasznie chciała chociażby mini pak z akcesoriami dla niemowlaków. Począwszy od The sims 1 marzą mi się wózki dla dzieciaków, ale nie takie stojące tylko animowane ;-) bo stojące to nawet do The sims 3 się już pojawiły- bo mam, tyle że spełniają taką samą funkcje jak kojce. No nic, kiedyś może się doczekam. Niech chociaż dadzą ten przewijak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
ja bym chciala cos jak nocne zycie - zeby mozna bylo isc do klubu na drinka, albo potanczyc, jakies restauracje (ale widoczne w srodku), centra handlowe z ciuchami itd itp.
i zeby mozna bylo otworzyc wlasny biznes, bo te inwestycje mnie nie zadowalaja ;p przydalaby sie tez sims gwiazda, zeby mozna bylo byc znanym aktorem, dostawac oskary itd >D no i zeby kazdy mial jakies hobby, tak jak to bylo w dwojce. no i studia, zeby szybciej mozna bylo starsze dzieci wyniesc z domu >D ew. jeszcze zwierzeta. por roku nie potrzebuje zupelnie, bo w 2 np. wkurzalo mnie, ze oprocz lata to zawsze trzeba bylo te okropne 'grubsze' (nie moge znalezc slowa teraz) ubrania nosic, ktore naprawde przyprawialy mnie o mdlosci. magia tez mi nie potrzebna, zwierzeta moglyby byc dodatkiem, ale niekoniecznym dla mnie. a wakacje niedlugo wyjda, wiec nie ma o czym pisac. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|