|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Milkie_wey-ale spoko,nie kazdemu musi sie podobac. Tylko wytłumacz co ci sie nie podoba? Historyjka? Bo nie kumam tego plastusiowego urku Simsów
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
@Marl.89 - ogólnie grafika
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
milkie_way15 cieszę się że imię się podoba
![]() eyvee super ![]() ![]() Marl.89 jakie to życiowe ![]() ![]() anie ja uwielbiam twoją obrazkową rodzinkę ![]() ![]() wszyscy oczywiście macie super historie ![]() ![]() ![]()
Starość nie radość, młodość nie wieczność ale SIMY FOREVER!!! Moja Rodzina Newton ma już 25 simów ![]() a co robię poza graniem w The Sims 3? oto mój blog ![]() Ostatnio edytowane przez Justyna0307 : 02.12.2011 - 08:23 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
milkie_way15- własnie ta plastusiowa grafika juz mnie nudzi,wiec sobie wyostrzam zdjecia w programie
Justyna0307-he he lubi jak coś się dzieje w zyciu moich Simów bo wydaje mi się wtedy ono prawdziwsze. Nie lubie takiej monotonii typu :rodzi się,chodzi do szkoły,bierze slub,ma dzieci,umiera...lubie troche namieszać,a w zyciu Steve'go jeszcze nie raz namieszam ![]() Edit: Kilka zdjęć Steve'go z Best'em bo przez te romanse zaniedbuje psa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Best i jego nieletnia koleżanka Baba Marsall ![]() Ostatnio edytowane przez M3Lcik : 02.12.2011 - 10:22 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Rodzina Ćwir z Sunset Valley
Wszyscy macie świetne rodziny! Temat rozwija się w tak oszałamiającym tempie, że nie sposób nadążyć za wszystkimi postami, jeśli się nie przegląda go na bieżąco... Mała Renata... ![]() ![]() Mariusz po tanim prysznicu... Jaka też zimna ta woda! ![]() Melmanem trzeba się zajmować, Mariusz lubi tego urwisa. Gdy Melman podrośnie, trzeba go będzie podrzucić jakimś sąsiadom, lub oddać do adopcji... Nie mamy miejsca na trzy zebry... ![]() ![]() Bartosz jest coraz lepszy w grze na pianinie, ma już publiczność, swojego ojca, Mariusza... ![]() Lassie ma nowe legowisko. Psisko wkrótce się zestarzeje i będzie musiała wygrzewać stare kości w domu.... ![]() Bartosz i Tito jadą do stadniny... ![]() ![]() Bardzo lubię tą przeszkodę. Czy Was też denerwują te znaczki od pogłębiania cech zwierzaka, nad jego głową? Ciężko zrobić zdjęcie, tak by głowa Sima nie tonęła w tym znaczku. ![]() Trening obejmuje też bieganie... ![]() Jakiż słodki przytulas.... ![]() ![]() Nie wiedzieć czemu, Bartosz do szkoły pojechał skuterkiem, zamiast autobusem... ![]() Zebry w komplecie, fajne mam stadko, co nie? ![]() ![]() Widok z dachu rezydencji Ćwirów, jest po prostu... imponujący! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Anie skąd to legowisko dla Lessie?
![]()
![]() |
#7 |
|
![]()
Dałam linka w słowie "Legowisko", przy tym zdjęciu...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
no tak
![]() ![]() zaraz w końcu pogram ![]() ![]()
![]() |
#9 |
|
![]()
`Ciąg dalszy rodziny Kapiela`
Mała Laura była przesłodka, malutka w łóżeczku ![]() ![]() Wiktor przytula małą siostrzyczkę ![]() ![]() Mamusia patrzy na swoją pociechę ![]() A tu Wiktor prezentuje Matce odznaki "zucha" ![]() ![]() W końcu Laura podrosła, czarnula ![]() ![]() Wiktor wyrósł na młodego perkusistę ![]() ![]() Wspólne śniadanko(prawie wspólne bo Wiktor w szkole) ![]() Tutaj Laura robi babeczkę, pycha! ![]() ![]() Olek z zaciekawieniem słucha szkolnych przygód córeczki ![]() W tym czasie Wiktor zaczął spotykać się ze swoją szkolną przyjaciółką Nataszą ![]() ![]() WIKTOR! nie ładnie straszyć koleżanki! ![]() ![]() No już mała, nie bój się ![]() ![]() Na zakończenie kwiatuszka ![]() c.d.n. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Horsez-ładniutką ma tą koleżanke twój Wiktorek
![]() Dalszy ciąg historii Steve'go Broke Żeby choć troche zapomnieć o Honey zajołem się dłubaniem przy własnym wozie strażackim (przez to wszystko zapomniałem się pochwalić,że osiągnołem 10 szczebel w karierze strarzaka, hip hip hura..:/). ![]() Oczywiście więcej czasu zacząłem też poświęcać Best'owi.który chyba wyczuwał mój zły humor i ciągle ciągał do zabawy. Jednak po jakimś czasie zainteresował się swoją nową przyjaciółką Babą ,przez co ciągle przesiadywał u Marsall'ów w domu. ![]() Po kilku dniach zadzwoniła do mnie Kim Marsall i oznajmiła,że jej suczka jest w ciąży z Best'em. ![]() No ładnie. Best ty łobuzie,masz lepsze powodzenie niż ja ![]() Wreszcie Baba urodziła dwa szczeniaki i jednego mogłem sobie zabrać. W sumie Best też ma prawo do swoich pociech ![]() ![]() ![]() ![]() Przygarnołem czarnego,któremu zgodnie z Best'em dalismy na imie Ben. Maluch jest słodki.Heh,pamiętam jak Best był taką małą futrzaną kulka,a teraz...Staruszek sam dorobił się takich kuleczek ![]() ![]() ![]() Gdy wraz z Best'em szliśmy spacerkiem do domu Marsall'ów mineła nas sliczna dziewczyna na...zebrze!! Dość niecodzienny widok,tak przykół moja uwagę,że o mało nie wpadłem pod jeżdzacą lodziarnię Pana Stacha. ![]() -Ma na imie Alicja i mieszka w gospodarstwie nad rzeką-poinformował mnie gdy dziewczyna odjechała a ja nabrałem chęci na kupno loda. Kolejny raz spotkałem ją w "Wodopoju" gdy po pracy poszedłem na drinka. Była naprawde sliczna. Taka delikatna,wesoła. Zaczeliśmy rozmawiać o zwierzętach. Opowiedziała mi,że zebre adoptowała od innego ranczera bo kocha egzotyczne zwierzęta. Potem zaproponowałem jej drinka i poszliśmy szurać butem po densflorze ![]() Nie mogłem oderwać oczu od Alicji....Już kombinuje jakby się tu znowu z nią spotkać. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez M3Lcik : 02.12.2011 - 15:39 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 23 (0 użytkownik(ów) i 23 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|