|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Malin, dzięki. Jednak średnio wierzę w to, że po 9 latach bezproblemowej gry zepsuło mi się praktycznie nowe otoczenie (dość często zaczynam od czysta). W sumie byłabym skłonna w to uwierzyć, gdyby nie to, że usunęły mi się wszystkie rodziny z wyjątkiem jednej. Wybrańcy? xD Chyba że gra takie coś też potrafi odstawić.
A jeśli rodzina jest na wakacjach, to widać ją w głównym otoczeniu?
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 23
|
![]()
Ok.. wkurzylam się.
Chcę zainstalować simsy dwójkę, dokładniej czas wolny i jakieś tam dodatki. Wkładam płytę, wpisuję kod, wybieram gdzie zainstalować i iddzie gładko. Aż do momentu, gdy powinna być aktualizacja -,- Zanim zdąży wyskoczyć to okienko instalacja się wyłącza. Wyskakuje mi komunikat - Autorun przestał działać. W folderze pliki od dodatku są, folder Czas wolny itp. Wszystko jest, ale gra nie jest zainstalowana. Nie wiem, co się dzieje, płyta nie jest porysowana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Po resecie jest to samo? Instalowałaś je wcześniej na tym kompie z tej płyty?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Liv - po resecie to samo. Instalowałam, ale wyczyściłam rejestry.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Proszę pomocy.
Gdy sim chodzi po podłodze (na trawie nic nie ma) pod jego stopami tworzy się wielki, czarny prostokąt. Jest tak nawet wtedy, gdy robiłem sima w CASie. Miałem nadzieje, że w grze tego nie będzie, a jednak. :c
![]() |
#6 |
Reputacja: 11
|
![]()
A tu ktoś miał podobny problem, spróbuj, czy u Ciebie zadziała podany tam sposób: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=66127
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Działa
![]() dzięki Malin, redmoon, tez dzięki. xd
![]() |
#8 |
|
![]() ![]() czemu nie mogę włączyć wygładzania krawędzi? pomocy, granie z kwadratową grafiką wcale nie jest takie fajne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Może masz słabą kartę graficzną. A wcześniej grałaś w the sims 2 i było wszystko dobrze?
![]() |
#10 |
|
![]()
Zaraz dostanę nerwicy i to nie żart...
Zachciało mi się zrobić recolor fryzury, a że po raz pierwszy wzięłam się za to tak na poważnie, to narobiłam sporo plików w Projects i postanowiłam trochę "posprzątać". Nie wiem, co mi strzeliło do tego pustego łba, żeby zamiast przez Warsztat, usunąć je bezpośrednio z folderu i w dodatku opróżnić Kosz! ![]() ![]() ![]() Mogę się przełączać między kolorami, ale to nic nie daje, bo zaznaczają się wszystkie jednocześnie (jak widać na screenie). Nie daje tu rady żadna zmiana grupy wiekowej (postać pozostaje łysa), żadne kombinacje z klonowaniem itp. Fryzur jak nie było, tak nie ma. Wszystkie inne simy działają bez problemu, mogę też tworzyć nowe, bo wszystkie fryzury są na miejscu. Jedynie z tą konkretną simką mam problem. Da się ją jakoś uratować? Kurde, trochę przy niej siedziałam, szkoda mi ją wywalać ;///// |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 127 (0 użytkownik(ów) i 127 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|