![]() |
#1472 | |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Hmmm...
#1 - simy z TS4 tak bardzo są przepełnione emocjami, że aż siedzą w takiej samej pozycji i się nie garbią! ![]() #2 - z jakiegoś powodu przypomina mi to betę "dwójki". Ale z dwojga złego stare UI wydawało mi się fajniejsze. #3 - ale wybór! Aż 4 umeblowane, w jednakowej kolorystyce salony! Zwróćcie uwagę na ikonki na górze po lewej - podejrzewam, że to wejście do trybu tworzenia sima, którego można będzie wprowadzić do tego domu :> #4 - jeeeee, jakie ładne ujęcie ^^ I jeszcze taki znaleziony cytat dot. ograniczeń wiekowych. Cytat:
Czekam do E3. Ale jak nie pokażą basenów... ![]() No i smutne jest to, że nie zaczerpnęli z podstawki TS3 aut... Ostatnio edytowane przez Liv : 05.06.2014 - 16:20 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1473 |
Reputacja: 10
|
![]()
Okładka mi się nie podoba - mam nadzieję, że jeszcze ją zmienią
![]() Filmiki coraz bardziej przekonują mnie do tej gry ![]() Ostatnio edytowane przez Searle : 05.06.2014 - 22:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1474 |
|
![]()
Niedługo E3 2014, ciekawe czy czegoś nowego się doiwemy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1475 |
Reputacja: 14
|
![]()
Okładka jak okładka, nie wpływa zupełnie na przebieg gry, ale w sumie to podoba mi się, bo patrząc na nią można ułożyć historie tych simów. Brodaty sim podrywa dziewczynę z kwiatkiem, starsza pani (może to Zadecka) jest tym oburzona, a facet w garniturze zniesmaczony jej oburzeniem
![]() ![]() Z filmików podobają mi się widoczne fragmenty miasta, wydaje się że to takie sielankowe miejsce, w którym nic złego zdarzyć się nie może. Drzewa na jednych zdjęciach są jaskrawo zielone, ale na innych są zielone normalnie. Może to zależy od pory dnia? Simy i tryb budowy są świetne. Tryb tworzenia sima daje mnóstwo możliwości i tryb budowy także. Już wiem, że będę miała problem z wyborem, od czego zacząć ![]()
![]() |
#1476 |
|
![]()
dokładnie tak irbis!!!!
Ale duże brawa za wyobraźnię i twoje pomysły na różne simowe wątki. To jest takie świetne w simsach.
![]() |
#1477 | |
|
![]() Cytat:
![]() Na Dotsim jest informacja o dacie premiery: 2 września. Jeśli to prawda, to już dziś zaczynam zapełniać moją skarbonkę-biedronkę ![]()
![]() |
![]() |
#1478 |
|
![]()
Ja oczywiście będę ciekawa wrażeń i gameplayów, w końcu to Simsy. Nie wiem jednak co by musiała mieć ta Dolina Muminków, żebym chciała w nią grać...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1479 |
|
![]()
gdyby to była Dolina Muminków to dałbym kilka razy więcej żeby ją mieć
![]() 2 września... moim zdaniem się nie wyrobią, zresztą nie wydaje mi się, że to oficjalna data ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1480 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Mimo wszystko sądzę, że jest to wciąż raczej domyślna data. W Polsce co drugi sklep internetowy ma inną datę, choć żadna nie podała tak wczesnej. Ale też wydaje mi się, że by się nie wyrobili.
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 28 (0 użytkownik(ów) i 28 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|