|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
No niby fajne jest takie kupowanie na allegro, no ale trzeba być uzależnionym od dostawcy, kiedy dowiezie tą grę, oraz jest ryzyko, że kupimy jakiś bubel (ale to chyba rzadkie przypadki). Ogółem gdybym kupował gry, to wolałbym kupywać je w sklepie.
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja kupuję na Allegro od bardzo dawna, nie tylko gry. Tylko raz miałam problemy. Na początku lata pękła nam drabinka do basenu i koleś wysyłał ją prawie całe lato. Musieliśmy kombinować jak tu się do basenu dostać (i co ważniejsze wydostać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Ja bardziej wole pokolenia bo wole tak grać simsami "pokoleniami" jak jest w modzie na sukces i myślę że to fajne urozmaicenie w grze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 14
|
![]()
mnie ciekawi, jakie dadzą "stworki" w tym dodatku
![]() Na razie zapowiada sie dobrze, ale jak wiemy, EA umie spieprzyć dosłownie wszystko... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
rageman fajnie by było. Co tu można dodać? Yeti, wielka stopa (raczej zmienić się w to coś nie da), wilkołak, UFO, czy jakieś inne skrzaty... Wilkołak to prędzej w zwierzakach (choć wątpię). Możliwe jedynie jest to, że mile zaskoczy nas obecność UFO. Najbardziej by pasowało.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
@up, oraz czarodzieji
![]() Nie wypowiadałam się w tym temacie, bo mnie zamurowało po pierwszych newsach i filmikach. Naprawdę nie wiem co powiedzieć, teraz tak patrząc to chyba wole te 'Pokolenia' od 'Zwierzaków'. Jak widzieliśmy, mała coś nagrywa kamerką, a cała rodzina ogląda w telewizorze hmm 'wspomnienia'? Być może i tak będzie. Może będzie można nagrać ślub i obejrzeć go na stare lata? ![]() @down: chodziło mi o liceum ![]()
Ostatnio edytowane przez Kamis : 15.03.2011 - 13:41 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Ale przecież szkoła średnia jest rzekomo od podstawy xd
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
No... wreszcie
![]() Wielopokoleniowe i wielodzietne rodziny nabiorą sensu - dotąd było to przede wszystkim przewijanie dzieci i odrabianie prac domowych, w oczekiwaniu na zmianę grupy wiekowej. Niby wiało nudą, ale z drugiej strony graczowi takiemu, jak ja, nie odpowiadało urozmaicanie rozgrywki imprezami, skandalami itd. Jak ktoś już wspomniał wyżej, najgorsza jest obawa przed wiecznie zapaskudzonymi drzwiami (jajka, odchody w podpalanej torbie i inne), bo EA uwielbia pewne rozwiązania narzucać. No i oczywiście błędy - ale o ile pozostaną "w normie" - nie przekroczą ilości bugów z PZ, to to dla mnie NA PEWNO będzie lepszy dodatek od poprzedniego. Tylko żadnych mumii, zombie, wampirów, x-menów, magów, zmiennokształtnych, strzyg, utopców i inszego tałatajstwa. Ble. Wyrażam więc radość ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Podpisuję się... Simowe miasta dla Simów! Mutanty go home! Nigdy mnie nie kręciły upiory, duchy , zombiaki, wilkołaki, wampiry itd. Bawiłam się chwilę mumią, bo lubię Egipt, ale też się mumii szybko pozbyłam. Pamiętam, że lubiłam kosmitów z dwójki, ale w trójce kosmitów raczej nie będzie, skoro od początku dali nam zieloną, niebieską i czerwoną skórę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Właśnie jak najwięcej tego typu stworów! Ja tam je lubię, granie samymi "ludzkimi" Simami jest dla mnie zwyczajnie nudne. A tak to zawsze jakieś urozmaicenie. Nie trzeba przecież tymi stworami grać. Gorzej, jeżeli gra samoczynnie tworzy nowe stwory, a tego nie chcesz, np. masowe zmienianie Simów w wampirów. Mnie też to irytowało, bo lubię trójkowe wampiry, ale chciałem, aby byli nimi tylko nieliczni.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|