Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 20.12.2011, 19:17   #1
inseparable

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

@Marl - Lidka ma rację! młodsi bracia to ZUO xd
@eyvee - jak zwykle genialne świetne pozy
@shotshe - ładna Amelie, ładna niech będzie 2 dziewczynka, proooooooooooooooooooszę! xd
inseparable jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 20.12.2011, 21:00   #2
eyvee

@Horsez - Patryk jest miodzio ciekawe na jakiego przystojniaka urosnie Gilbert
@.catti. - zaloze sie ze bedzie miala brzuszek ! he he

A u mnie duzo zmian....az za duzo

Rodzina Tanimoto ciag dalszy

Dzisiaj dzien wypadu na basen ze szkoly...Cathrine nie mogla spac przez te ostatnie wydarzenie, ale postara sie nie zaprzatac sobie dzisiaj glowy problemami - wkoncu ida na basen

Nauczyciele oczywiscie cos nakazali, zakazali a i tak mlodziez bawila sie swietnie. Cathi uwielbiala plywac.

No tak....Natsu nie mogl sie uwolnic od zauroczonych w nim dziewczat. Zreszta Cathi sie nie dziwila...

Cathi probowala nie myslec o tamtej bojce...ale nawet towarzystwo kolezanek ze szkoly nie dawalo jej spokoju.

Natsu, gdy juz uwolnil sie od dziewczyn, stal z tylu oparty o sciane widocznie zastanawiajac sie nad czyms.

Cathi niepewnie sprobowala pogadac z blondynem...pytala sie go dlaczego nie bawi sie ze wszystkimi, powinien sie rozluznic, nawet jesli nie chce pokazac swojej prawdziwej osobowosci...

A Natsu zaczal krzyczec, zeby patrzyla swoich spraw, niech nie udaje takiej "dobrej" skoro wszyscy klamia i zachowuja sie inaczej niz naprawde, zeby sie zastanowila dlaczego wstapil do teatru i jest w tym taki dobry, ze takie osoby z "sielankowym" zyciem nic nie wiedza o prawdziwym zyciu opartym na klamstwach.

Cathi nie wiedziala co powiedziec, nie wiedziala, ze tak zareaguje na jej pytania...ona sie po prostu tylko martwila o niego...nie wiedziala takze, skad takie dziwne podejscie do zycia mial Natsu...

Nastepnego dnia po szkole Cathi wciaz rozmyslala o slowach ktore uslyszala od Natsu...ale ktos ja bacznie obserwowal...

To ten szkolny chuligan, ktory zaatakowal Natsu i Cathi kolo teatru....oj, on chyba cos kombinuje...

Nagle zadzwonil do Cathrine telefon:
"Halo? Czy tu panienka Tanimoto? Dzwonie w sprawie pani rodziny...prosze zglosic sie do komisariatu".
Cathi nie wiedziala co sie dzieje, ale miala zle przeczucia...jakby tak pomyslec nie miala od Davida i rodzicow zadnych wiesci.

Szybko popedzila na komisariat nie wiedzac nawet co tam uslyszy...

Cathi nie mogla w to uwierzyc - jej rodzina zginela podczas podrozy samolotem! Policja powiadomila Cathi o calym zajsciu, na domiar zlego rodzice, dziadkowie oraz brat zgineli podczas tego zajscia...mowili o tym nawet w wiadomosciach, ale Cathi nie mysala, ze bedzie sie to tyczyc takze jej...

Cathi nie wiedziala co robic...co sie teraz z nia stanie...nie jest jeszcze pelnoletnia, nie miala kontaktu z ciocia Hinata, ktora przeprowadzila sie daleko stad...- jej glowa byla przepelniona tysiacami mysli, bolem i rozpacza.

Co sie teraz stanie z Cathi? Gdzie sie podzieje, gdy opieka dowie sie o tym, ze nie ma zadnych krewnych? Czy Cathi da sobie rade sama?
eyvee jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20.12.2011, 22:28   #3
Miscellaneous

eyvee - Namieszało się :/ Szkoda, bo chciałam się Ciebie spytać, czy podeślesz mi Amelię, ale przepadło. No to pobiłaś mój rekord z "Simowymi Wypadkami"

Troche mi ich szkoda
stare 20.12.2011, 22:47   #4
eyvee

@Catti - wiem, ze troche zbyt dramatycznie, ale chcialam przyblizyc historie tak jak w mojej z Natsu Tanimoto w anime/mandze,a Amelie chyba mam bo czesto simy zapisuje...zerkne jutro
eyvee jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21.12.2011, 09:25   #5
Arisane

Cytat:
Napisał eyvee Zobacz post
@Catti - wiem, ze troche zbyt dramatycznie, ale chcialam przyblizyc historie tak jak w mojej z Natsu Tanimoto w anime/mandze,a Amelie chyba mam bo czesto simy zapisuje...zerkne jutro
Schrzaniłaś tym sobie tylko rodzinę...
Arisane jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21.12.2011, 07:35   #6
M3Lcik

eyvee - zabije cię Jak mogłas im to zrobić,łeeee....trzebabyło zostawić chociaż Davida,że niby stracił pamięć i zamieszkał gdzieś daleko....taki był przystojny. Normalnie aż łzę uroniłam jak to przeczytałam. Nie dobra jesteś A ten Natsu ma podejscie jak Steven do Kaori na początku

A z innej beczki...dałabś tego Łobuza i Cathi na giełdę? Bardzo ładnie proszę....

MOJE SIMY

M3Lcik jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21.12.2011, 09:43   #7
shotshe

eyvee - płakałam.. dlaczego?dlaczego? jak to się stało, że wszyscy zginęli? ehh..

milkie_way15 przepraszam, bardzoooo mooocno ale dodaje zdjęcia z 2/3 dniowym opóźnieniem i jest chłopczyk Matt. (w wielkim sekrecie zdradzę ci, że Amelie będzie miała 2 córeczki)

Rodzina Break

Fensy czeka na poród.

Wyginam śmiało ciało

No i wstajemy do porodu

Jeszcze się przeciągnę i już mogę rodzić..

No czemu nie wychodzisz? haha

Jeszcze trochę..

iii.

jeeest!

Od razu zrobiłam urodzinki..

Ładniuutki Matt

A Amelie no cóż.. czas do szkoły ..

A po szkole trochę zabawy.. Mamusia się zastanawia z kim to Amelie tak zawzięcie walczy..

Z Lotte! Jej wymyśloną przyjaciółką.

Lotte pilnuje Amelie nawet w nocy

Fensy nie zaniedbuje starszej córeczki. Czyta jej na dobranoc "Przygoda Raymunda"

I wszyscy śpią w jednym pokoju 3

c.d.n.
shotshe jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21.12.2011, 15:42   #8
Kjalvör

@SunnySimmy- Nie używam debug mode, nawet nie wiedziałam co to jest zanim wpisałam to do wyszukiwarki xD. Poprostu zanim wstawiłam to długo grałam, ale nie miałam zdjęć.

Rodzinka Estravados część 2.

Przyszedł dzień urodzin Ethana.

Rodzice szaleją. W końcu ich pierworodny staje się dorosłym.

Nowa dziewczyna Ethana ma na imię Vera. Akurat miała urodziny tego samego dnia i udało się.

Ethan stwierdził, że skoro są już dorośli to nie ma co czekać, uklęknął i wyjął z kieszeni pudełeczko z pierścionkiem. Vera nie miała wątpliwości. Przyjęła oświadczyny.

Podziwia swój pierścionek (no powiedzmy, że tam jest pierścionek).

Ethan wyprowadził się i oboje z narzeczoną zamieszkali w nowym domu. Tam wzięli cichy ślub.

Po jakimś czasie Vera zaczęła się źle czuć. Czyżby ciąża?

Wieczorem powiedziała Ethanowi, że będzie ojcem. Bardzo się ucieszył.

Kiedy Ethan poszedł do pracy, Vera poszła w odwiedziny do teściów. Niestety w domu zastała tylko Hildę. Więc z nią podzieliła się radosną nowiną.

A tymczasem Emily zaczęła spotykać się z jakimś nowym w jej klasie. Oto niejaki Stephen:

To tyle na razie. Ale chyba przeprowadzę Estravadosów do większego domu...
Idę grać w simsy, o!
Kjalvör jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21.12.2011, 16:47   #9
inseparable

@eyvee - o boże, szkoda mi ich ;( co w końcu z tą GW? bo jak coś to ja mam konto bo mam normalne simsy, a sama będę niezmiernie wdzięczna + czekam z niecierpliwością na ''walki'' wampirzych bliźniaczek i ogólnie na całą rodzinkę Hinaty, bo nazwiska nie mogę zapamiętać

@shotshe - hahahaha, a każde dziecko z innym ? nie no, Matt nie jest najgorszy, ale młodsi bracie to ZUO. i Amelie się o tym wkrótce przekona xd widzisz, ja przepowiadam przyszłość

@Kloa - trochę to wszystko pomieszane - jest sobie Ethan i nagle ma dziewczynę xd z choinki się urwała? jak nie masz zdj to po prostu przy jakimś innym zdj możesz napisać co sie działo , albo jako wstęp poza tym te dodatki z neta trochę psują grafikę np. tutaj http://imageshack.us/photo/my-images/846/eeestra6.jpg/ ta koszula mu się tak jakby rozmywa na skórze. rozumiesz o co mi chodzi ? xd poza tym z tego co widzę to przerabiasz (tzn. koloryzujesz) część zdjęć, a część nie i to tak śmiesznie trochę wygląda xd

@Marl.89 - kiedy kolejne opowieści o Lidce? nie mogę się doczekać ze względu na nią to już mnie nawet twój sposób przeróbki screenów nie drażni poza tym widzę , że Lidka i pewna moja członkini rodzinki mają takie same fryzurki niedługo się pojawi na forum to zobaczysz

Ostatnio edytowane przez inseparable : 21.12.2011 - 16:54
inseparable jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21.12.2011, 10:25   #10
M3Lcik

Zastanawia mnie dlaczego Fensy do nocnej bielizny nosi buty na obcasie

MOJE SIMY

M3Lcik jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania