|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
ptasi komentarz?
ŚWINTUCHA! ![]() D.girl, no cóż, każdemu odpowiada co innego. ale pokaż mi chociaż jedno fs z realistycznymi postaciami. helloł, to jest forum o the sims 2?
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Oki, to ja też skomentuje
![]() Mi się bardzo ten odcinek podobał, jeden z najlepszych (jak nie najlepszy). Jedyne co mi sie nie podobało to zachowanie Iana - hmm.. mogl jeszcze troszke powyzywac Jasona, a potem dopiero w plape ![]() Co do D.Girl, czytalam wiekszosc twoich komentarzy, i jak różne nie byłyby postaci(e?) zawsze są nienaturalne (bynajmniej Niepokorne Giovánni'ego). Moglabys podac przyklad naturalnej, twoim zdaniem, postaci? |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() Cytat:
![]() postaci jak i postacie - to są prawidłowe formy
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Aha, dzięki ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Z tą nierealistycznością postaci to jest tak:
- opisowe: No po prostu, że po mimo tego, że są to simy to w opisie mogą przecież przypominać prawdziwych ludzi i zachowywać się jak oni. W Niepokornych to wszystko wydaje się dość dziwne. Czytając to mam wrażenie, że simy ani trochę nie są podobne do ludzi. A myślę, że powinny wtedy dopiero fs nabiera prawdziwej sytości. - fotograficzne: Tutaj to już tylko kwestia gustu. Chyba nikt mi nie zabroni uważać, że ta postać mi się nie podoba. Jest wolność słowa. No trudno, że dla mnie są sztuczne. Najbardziej czasem przerażają mnie oczy,są takie błędne, a z opisów są całkiem przyziemne. Dlatego uważam te postaci za nierealistyczne. Swoją drogą jedyną postacią, która wg mnie jest ludzka to Lily z Szansy- autorka bardzo się postarała. Wygląda jak człowiek. Jeżeli moje wypowiedzi o sztuczności simów was irytuje to sorry, ale chyba mam prawo wyrażać swoje myśli i poglądy, prawda? Pozdrawiam i mam nadzieję, że już wyjaśnione, bo zrobiła się z tego niezła dyskusja ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
@up: OMG, co za wyróżnienie!
![]() Swoją drogą też uwielbiam realistyczne rzeczy, ale w porównaniu do postów ww. userki nie zarzuciłabym Czarnulce braku realistyczności (chociaż nie da się ukryć, że gdy "dostałam" Iana i zobaczyłam jakie ma oczy, pomyślałam co innego). Z drugiej strony Simy wg założenia autorów nie muszą wyglądać dokładnie tak jak ludzie...To już zależy od upodobania twórcy Sima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Dzięki D.Girl za wyjaśnienie i Livce za obronę
![]() Warto było poruszyć tę dyskusję. ; > Swoją drogą, możliwe, że to cię pocieszy Liv, ale w tym odc. Ian został pozbawiony zbędnego makijażu ^^ Ian - to chyba najbardziej nierealistyczna postać w takim razie . Nie ma dla mnie bardziej pięknego, ale też sztucznego sima na świecie! ![]() Co do odcinka - myślę, że dopiero za jakieś 2 tyg. dopiero wyjeżdżam na obóz żeglarski, za 3 dni. Także proszę uzbroić się w cierpliwość ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]()
Ok, to juz wszystko wyjasnione
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Hym hym.. Może coś jutro wykombinuję, kto wie? ; D mam duużo tych zdjęć.
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Tak tak bonusik napewno nie zaszkodzi
![]() ![]() P.S Kiedy c.d ???? ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |