![]() |
#141 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
@up: gdyby chodziło o przechodniów nie mogłoby tam być "je", ale "ich"
zrzucać przechodniów ( ![]() zrzucać liście= zrzucać je Więc błęda nie ma ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#142 |
Guest
|
![]()
Aha, już myślałam, że chociaż jednego BŁĘDA znalazłam
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Reputacja: 10
|
![]()
nono
![]() ![]() Cieszy mnie, że naprawdę spodobał się ten odcinek, zwłaszcza, iż miał on charakterek, który chyba mnie do końca mnie nie usatysfakcjonował . < Nie czytałam go ani razu w całości i zaraz zamierzam to zrobić xd > Dlaczego Emma nienawidzi Iana? I czy tak naprawdę jest? O moi kochani - teraz to ja wam g*wno powiem ^^ powodów może być więcej niż jeden. Jason - można powiedzieć, iż to jest typ tępego osiłka z reputacją. Dziewczyna młoda robi wiele głupot, których potem możliwe, że żałuje. Jula881- 'Kto pod kim dołki kopie, sam w nie wpada' ![]() 'Emma już jako nastolatka stanęła przed bardzo ważnym problemem - musi wybierać między słońcem a tlenem. Bardzo trudny wybór'' xD taak. ja bym nie umiała wybrać.
Ostatnio edytowane przez Volturia : 08.07.2009 - 13:02 |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Guest
|
![]()
NIe wiem dlaczego, ale bardzo nie podobają mi się postaci z tego fs. Są takie nierealistycznie i sztuczne. Wolę naturalne. Co do samej treści: tekstu jest dużo. Mam wrażenie jakbyś chciała dać nam parę stron fs i mieć spokój ( macie i dajcie mi spokój), a potem ew. Coś nie coś napisać i znów spokój. Ok, to już nie moja sprawa. Powiem tylko, że pół tego odcinka było bezsensu (mam na myśli ten powrót do przeszłości) wydało się to takie... dziwne. Zdjęcia faktycznie fajne, ale te postacie...
![]() 6/10 Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#145 |
|
![]()
Cóż. Nie podoba się - zapraszam ponownie za jakiś czas, albo w ogóle xd
Jak widzisz droga d.girl większość czytelników lubi powroty do przeszłości. A co do ' Macie, czytajcie i wypchajcie się sianem' - tak nie jest. Nie jedna osoba może poprzeć to, iż uwielbiam pisać to FS. Nie rozumiem dlaczego masz takie wrażenie, nie rozmawiając ze mną oraz tego jak dla przykładu siostra głównej bohaterki jest nienaturalna ![]() Chciałabym zobaczyć przykład realistycznej postaci. Naprawdę i... Nie wiem czy jesteś tego samego zdania, ale może to co jest bezsensu czasem jednak daje wiele radości? pozdrawiam
![]() |
![]() |
#146 |
Guest
|
![]()
Wiesz, no raczej nie moją sprawą jest to czy to sprawia ci radość czy nie. Ale napisałam tak jak to odczuwam. I powinnaś się z tym liczyć. Swoją drogą nie miałam zamiaru podważać, że lubisz pisać to fs, nawet o tym zbyt nie wspominałam. Fajnie, że jednym się podoba, ale musisz wiedzieć, że są też tacy, którzy tego nie lubią.
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#147 |
|
![]()
@up; przyjmuję twoją krytykę. cóż, nie ciągnijmy czegoś co nie ma sensu.
Co do radości - to było tylko zaprzeczenie na ' Macie, czytajcie, chociaż bardzo mi się nie chce' itp. Charakter FS pozostanie bez zmian, gdyż podpasowało ono wielu ludziom jak zauważyłam także z poza forum. Mam w planach nie jedno opowiadanie i FS. Proponuję poszperać w Twórczości Pisanej. Kto wie... Może moje opo. 'Transfuzja Wyobrażeń' będzie ci odpowiadało ^^ pozdrawiam A teraz czekam na jeszcze z 2/3 komentarze od wiernych czytelniczek no ; > Zwłaszcza na ten jak zawsze wylewny jak ptasi ![]()
Ostatnio edytowane przez Volturia : 08.07.2009 - 22:17 |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
|
![]()
ptasi komentarz?
ŚWINTUCHA! ![]() D.girl, no cóż, każdemu odpowiada co innego. ale pokaż mi chociaż jedno fs z realistycznymi postaciami. helloł, to jest forum o the sims 2?
![]() |
#149 |
Guest
|
![]()
Oki, to ja też skomentuje
![]() Mi się bardzo ten odcinek podobał, jeden z najlepszych (jak nie najlepszy). Jedyne co mi sie nie podobało to zachowanie Iana - hmm.. mogl jeszcze troszke powyzywac Jasona, a potem dopiero w plape ![]() Co do D.Girl, czytalam wiekszosc twoich komentarzy, i jak różne nie byłyby postaci(e?) zawsze są nienaturalne (bynajmniej Niepokorne Giovánni'ego). Moglabys podac przyklad naturalnej, twoim zdaniem, postaci? |
![]() |
![]() |
#150 | |
|
![]() Cytat:
![]() postaci jak i postacie - to są prawidłowe formy
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|