|
![]() |
#1 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Tak dokladnie o to . Dla pewnosci sprawdzllem jeszcze raz i niestety nie ma . Co mnie najbardziej dziwi to fakt , ze roslinnosc z dodatku wp mam tylko obiektow brak .
|
![]() |
#2 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Kurcze, ja też nie pomogę, dziwna sprawa, nie wiem kompletnie co to może być, nic mi do głowy nie przychodzi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
hmmm... Trudna sytuacja...Może Sims 3 WP przeinstaluj ?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Mod emeryt
|
![]()
Chyba jednak pozostanie mi reinstalacja gry . Na szczęście teraz wolne to jutro mogę się z tym pomęczyć .
W każdym razie dziękuje za zainteresowanie moim problemem . edit. Znalazłem rozwiązanie mojego problemu . Problem stanowił folder mods wystarczyły przenieś go z głównego katalogu dodatku WP do innego folderu i obiekty w edytorze się pojawiły .
Rivacheg Village-juz jest. Park Plurgol (konkurs) ,Ardewick Castle, San Gesperito Baltemon Hill (konkurs) ,Posiadłosc Redos, Posiadłosc Alpine Ostatnio edytowane przez Wielebny : 26.12.2009 - 13:49 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
A ja mam takie pytanie. Próbowałam zrobić mostek, ale się nie dało. W obiektach są mosty z WP, np ten chiński. Udało się komuś zakombinować, żeby Sim chciał po takim mostku przejść/przejechać? Bo ja go postawiłam, ale Sim gadał, że nie ma przejścia.Cały mi to projekt rozwaliło. Na razie nie bawię się w mapy, nawet nie mam zainstalowanego edytorka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Mod emeryt
|
![]()
O ile mi wiadomo most musi być połączony z drogą lub chodnikiem by był funkcjonalny.
![]() |
#7 |
|
![]()
Dzięki. Poświęcę się i sprawdzę. Ja miałam do niedawna starą łatkę, bo mnie w nowej obiekty Store (a raczej ich brak) denerwowały. Ale popsuł mi się save i w swej głupocie zainstalowałam nowe łatki w nadziei, że save się naprawi. Nie naprawił się. Naprawiłam go sama, ale przez to nie mogę już wrócić do starej łatki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Mam problem z tym narzędziem. Mój problem występuje przy zapisywaniu świata, ale tylko jeśli już postawiłam choć jedną parcelę. Klikam wtedy zapisz i wskakuje mi taki komunikat: Program CAW.exe przestał działać i wyłącza się wszystko. Co zrobić, żeby to działało?
PS: Ktoś tu napisał (nie pamiętam nicka), żeby ściągnąć program od nowa, ale czy to pomaga? PS2: No więc tak zrobiłam. Znaczy ściągnęłam od początku i zainstalowałam od nowa. Nie zadziałało. Znowu wyskakuje problem: program CAW.exe przestał działać. Błagam pomocy! Nie mogę mieć świata bez parceli, bez simów... Aha dodam jeszcze, że mam Vistę. Może to jest powodem tej nieprawidłowości? Wiecie cuś na ten temat? Ostatnio edytowane przez zelkam : 03.01.2010 - 18:40 |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Może prawy przycisk - Uruchom Jako...
I wtedy coś to da? |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |