|
|
#162 |
|
Guest
|
Sahemowi zapewne na 90% chodzi o przyjęcia z balangi.
|
|
|
#163 |
|
Guest
|
![]() oto nagrody które zdobyła moja gwiazda - poznajcie wszechstronnie uzdolnioną Akkiris Elynlai - ma wszystkie możliwe nagrody jakie tylko się dało zdobyć - ciężko było ale się udało (część brązowych sprzedałam - bo było ich więcej)
|
|
|
#164 |
|
Guest
|
A..a..ale mnie zatkało!Anez,ile ty czasu spędziłaś na zdobywaniu tych nagród?
Chyba wieki!Ja długo gram w Gwiazdę ale tylu nagród w życiu nie zdobyłam! Jestem pełna podziwu! Gratuluję! A tak pozatym fajne ściany,okna i Simka.
|
|
|
#165 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
#166 |
|
Guest
|
brawo brawo!! ja tam miałam tylko 17
-_- ale mi sie juz więcej nie chce
|
|
|
#167 |
|
Guest
|
tak właściwie nie wiem jak długo nią gram... musiałabym sprawdzić ile simowych dni upłynęło odkąd ona tam mieszka i zarabia jako gwiazda...
na początku nagrody zdobywałam grając, śpiewając na chybił trafił... z tego czasami wychodziły brązowe statuetki (ale częściej obniżanie ilości gwiazdek ) potem obrałam taktykę: kartka + długopis = zadowolenie filmowców i pozostałej artystycznej hałastry ale Akkiris szybko się męczyła w pracy i szło to bardzo powoli... teraz jest uzależniona od zdobywania nagród - bo na koniec wstawiłam do miejsca jej pracy taki magiczny przedmiocik poprawiający na maksa humor i teraz może grać tam non stop i nagrody lecą
|
|
|
#168 |
|
Guest
|
Hej!Ja też stosuję taką technikę!A dokładniej to np. A+K+E i wtedy skreślam ten motyw co im się nie podobał itd.
I mam chyba to samo urządzenie poprawiające humor czyli taki jakby barek.
|
|
|
#169 |
|
Guest
|
Spokojnie. Ja na twoim miejscu nie martwiłabym się, że nie mam wielbiciela. Wszędzie za tobą by łaził i non stop robił zdjęcia. Jak byś już zdobyła nagrodę to on i tak by ją w nocy ukradł. A jeżeli chcesz dostać nagrodę za popularność rozdawaj dużo autografów, zawieraj dużo nowych znajomości itp. Pamiętaj o tym,że dostaniesz tę nagrodę jeżeli jesteś gwiazdą.
[/CODE]
|
|
|
#170 |
|
Guest
|
Kiedyś dostawałam bardezo dużo. Dziś też jeste gwiazdą, ale już żadnej nie dostaję. Czy jeszcze ktoś tak ma ? a może wie dlaczego już nie dostaję ?
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|