|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
http://www.peggyzone.com/Sims3Object...00_00&member=2
Sa tu bardzo ciekawe skiny do Sims 3, ale mam problem z instalacja, bo to sa pliki package czyli wrzucam je do folderu Mods (mam resocurfe.cfg) i nie wiem jak je wlaczyc aby dzialaly bo zawsze jest ten sam skin sima. inne mody mi dzialaja np ten na zmiane figury CAS. Jak to wlaczyc zeby miec taki efekt? Wie ktos? dziekuje za wszelka pomoc |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 11
|
![]()
Może ktoś podać mi linka do posta w którym było napisane jak zdjąć cenzurę ?
Szukałam w wyszukiwarce i nie mogę znaleźć. Edit: Już znalazłam, a odnośnie tych skinów z peggy, wgrałam ten pierwszy i mi działa normalnie, nie mam już maxisowego skina tylko właśnie te. Stworzyłam jednak nowego Sima i był właśnie nowy skin, może po prostu sprawdzasz skin na stworzonych już simach i wtedy raczej tego nowego nie będzie, choć pewności nie mam. Moja Simka ma nastrójnik pozytywny w związku z płonącym owocem, co będzie jak go zje ? Czy oprócz zjedzenia go tak po prostu jakieś danie z niego można zrobić ?
Nie oceniaj mnie ani dobrze ani źle. Ostatnio edytowane przez agnieszka130187 : 20.07.2009 - 14:21 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czy da się zbudować piwnicę?? W 2 należało obniżyć teren dwunastoma kliknięciami. Postawić ściany, a zaraz obok fundamenty, potem na tym kładziemy podłogę i kolejne piętro. Czy w 3 tez da się tak zrobić?? Czy ktoś już tego próbował? A może jest jakiś kod który to ułatwi? Jeśli tak to jaki??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
W screenach zamieszczanych przez użytkowników widziałam, jak simowie chodzą po górach. Jak to zrobić?
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
![]() Sim może chodzić po nich jak po każdym innym terenie. Niestety nie da się pójść wszędzie, więc trzeba szukać i sprawdzać. Tam gdzie się nie da, przy kursorze będzie czerwony znak zakazu.
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Mam jedno pytanie, stworzyłam simkę która się wydawała być ładna.. osiągnęłam nią bardzo dużo umiejętności na max oprócz charyzmy (7 poziom). Ma również dużo wykonanych zadań dodatkowych i dużo znalezionych skał, motyli i tych innych. Lecz po pewnym czasie zaczęła mi się nie podobać a dokładnie skóra ( stworzyłam ją za bardzo bladą) czy są jakieś kody czy coś innego i mogłabym zmienić jej kolor skóry?
|
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Niestety tego już nie możesz zmienić
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
No właśnie, okropną wadą, według mnie, jest to, że mimo plaży i morza nie można się opalać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 410 (0 użytkownik(ów) i 410 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|