![]() |
#1791 |
Reputacja: 11
|
![]()
Może ktoś podać mi linka do posta w którym było napisane jak zdjąć cenzurę ?
Szukałam w wyszukiwarce i nie mogę znaleźć. Edit: Już znalazłam, a odnośnie tych skinów z peggy, wgrałam ten pierwszy i mi działa normalnie, nie mam już maxisowego skina tylko właśnie te. Stworzyłam jednak nowego Sima i był właśnie nowy skin, może po prostu sprawdzasz skin na stworzonych już simach i wtedy raczej tego nowego nie będzie, choć pewności nie mam. Moja Simka ma nastrójnik pozytywny w związku z płonącym owocem, co będzie jak go zje ? Czy oprócz zjedzenia go tak po prostu jakieś danie z niego można zrobić ?
Nie oceniaj mnie ani dobrze ani źle. Ostatnio edytowane przez agnieszka130187 : 20.07.2009 - 14:21 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1792 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czy da się zbudować piwnicę?? W 2 należało obniżyć teren dwunastoma kliknięciami. Postawić ściany, a zaraz obok fundamenty, potem na tym kładziemy podłogę i kolejne piętro. Czy w 3 tez da się tak zrobić?? Czy ktoś już tego próbował? A może jest jakiś kod który to ułatwi? Jeśli tak to jaki??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1793 |
Guest
|
![]()
W screenach zamieszczanych przez użytkowników widziałam, jak simowie chodzą po górach. Jak to zrobić?
|
![]() |
![]() |
#1794 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
![]() Sim może chodzić po nich jak po każdym innym terenie. Niestety nie da się pójść wszędzie, więc trzeba szukać i sprawdzać. Tam gdzie się nie da, przy kursorze będzie czerwony znak zakazu.
![]() |
![]() |
#1795 |
Guest
|
![]()
Mam jedno pytanie, stworzyłam simkę która się wydawała być ładna.. osiągnęłam nią bardzo dużo umiejętności na max oprócz charyzmy (7 poziom). Ma również dużo wykonanych zadań dodatkowych i dużo znalezionych skał, motyli i tych innych. Lecz po pewnym czasie zaczęła mi się nie podobać a dokładnie skóra ( stworzyłam ją za bardzo bladą) czy są jakieś kody czy coś innego i mogłabym zmienić jej kolor skóry?
|
![]() |
![]() |
#1796 |
|
![]()
Niestety tego już nie możesz zmienić
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1797 |
|
![]()
No właśnie, okropną wadą, według mnie, jest to, że mimo plaży i morza nie można się opalać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1798 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1799 |
|
![]()
Tak w Podróżach było można.I szkoda,że nie da się kąpać w morzu tylko ryby łowić
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1800 |
Reputacja: 11
|
![]()
Wielka szkoda, tym bardziej, że woda wygląda tak realnie... jednak napewno dojdzie to w dodatku.
![]() Napisze mi ktoś odnośnie tego płonącego owocu, czy jak się go zje to coś daje i czy można jakąś potrawę z niego zrobić ?
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|
|