![]() |
#171 |
Reputacja: 10
|
![]()
uła... wszystkie tu przedstawiona domki są naprwadę pięknei swietnie urządzone!!!gratulejszons!!!
![]() Mo wymarzony dom NA PEWNO MUSI BYĆ W STLU NOWOCZESNYM!!!! nie znoszę staroci, ani antyków... W kązdym moim domu jest sauna, gabinet odnowy i siłownia...reszta - zależy od mojego nastroju... ![]()
![]() |
#172 |
Guest
|
![]()
Ja tma niecierpię dużych domków. Uwielbiam malutkie, skromne i przytulne. Z dominacją kolorów bordowych, czerwonych...
|
![]() |
#173 |
Guest
|
![]()
Pokaze wam mój jeden niezbyt udany domek.Ale tylko z zewnątrz (podziwiajcie :lol: )
![]() |
![]() |
#174 |
Guest
|
![]()
Dobrze, pokarzę wam całyyy dom
![]() Cały dom: ![]() Dół ![]() Salon ![]() Schodki i coś tam ![]() Kuchnia i jadalnia ![]() Góra ![]() Sypialnia ![]() Łazienka ![]() Gabinet ![]() Przecionek ![]() |
![]() |
#175 |
Guest
|
![]()
no to ja moze pokaze kolejne części mojego domku.
łazieneczka: sypialnia: pokoik dziecka: przedpokój: no i jak??może być?? |
![]() |
#176 |
Guest
|
![]()
Dobrze jest pomarzyć o takim domku marzeń, ale zastanówcie się czy to jest chociaz troche realne...może tak. Moim domkiem marzeń jest malutki dwupiętrowy, pomalowany na piaskowy kolor z dużym balkonem. Umiejscowiony nad morzem, żeby każdego dnia witał mnie szum fal i jednocześnie tuż przy lesie...by (gdy dopadnie mnie leniuszek) móc posiedzieć, przy przesadnej zieleni i wypoczywac słuchając śpiewu ptaków. Nie musiałabym nigdzie wyjeżdżać...no bo po co las i woda przed nosem ;-D
Wiecie...tak na serio to trudno skomentowac większośc waszych zdjęć siowych mieszkań...ponieważ ich nie ma...bynajmniej ja ich nie widzę::lol:: |
![]() |
#177 |
Guest
|
![]()
Ja tam wole małe domki, są tam przecietnie 2 pokoje i łazienka. w salonie zawsze jest mały koncik na kuchnie obok której stoi stół i krzesła. A w drugiej części jest TV, fotele i takie tam rzeczy. 2 pokój czyli sypialnia jest zdecydowanie mniejszy i stoi tam łóżko, szafa,komp i rzeczy do nauki. Jest jeszcze przedpokój gdzie jest wszystko to co sie nie zmieściło w sąsiednych pokojach. A w lazience stoi prysznic umywalka i kibel. Pokoje zazwyczaj pomalowane są na jasne kolorki, a okna są wysokie, do okien dopasowuje dzrwi i dom gotowy !!!
|
![]() |
#178 |
Guest
|
![]()
Wreszcie skończyłam mój domek. Mam nadzieję, że wam się spodoba
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To takie chyba najciekawsze fragmenty. Niestety nie mogę pokazać całego, bo by zajął za dużo miejsca ![]() |
![]() |
#179 |
Guest
|
![]()
OK corn, tu jeszcze kilka fragmentów mojego domku
![]() ![]() Mam nadzieję, że również się wam spodobają ![]() |
![]() |
#180 |
Guest
|
![]()
Hmmm... dom marzen... wydaje mi siem ze dom marzen to nie jest dom luksusowy, duzy, z najdrozszymi mebelkami itd. przynajmniej ja bym nie chciala w czyms takim mieszkac
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|