|
|
#172 | |
|
Guest
|
Cytat:
mi zawsze pada złoty desz miałam za to węże - ale zrobiłam je specjalnie żeby zobaczyć jak to wygląda (wyjście ze skóry w dzień) i za każdym razem jak dzieciak chce mieć ciasto to zamiast ciasta żaby wyskakują <_< i ani razu jeszcze nie wyszło ciasto <_<
|
|
|
|
#173 |
|
Guest
|
Potrzebuję " magiczne fasolki" a nie wiem gdzie je zdobyć. Pomocy!
|
|
|
#174 |
|
Guest
|
u sprzedwcy w abrakadabrowie (tego gostka z cygańskim wozem
) lub w niebie z tym że trzeba najpierw sobie fasolę wystarczająco wysoką wyhodować
|
|
|
#175 |
|
Guest
|
Ja się już nauczyłam sztuki lewitowania.Ale odjazd
|
|
|
#176 |
|
Guest
|
chyba nie ty ale twoi simowie
mi się najbardziej z tych wszystkich umiejętności podoba duch - a najbardziej przydatnym jest teleportacja
|
|
|
#177 |
|
Guest
|
Mam pytanie czy fasola giedyś przestaje rosnac i czy mozna się po niej wspiąć i czy na fasolce wyrastaja kwiatki lub cos w tym stylu a gdyby fasola skończyła by rosnąć i mozna by sie po niej wspiąć to co jest w "niebie"???
|
|
|
#178 |
|
Guest
|
Serduch01 ja mam sztuke elektrycznej dłoni. Wypasione!!! Wszystkich sąsiadów których nie lubie mogę porazić prądem!!! Full wypas!!!
|
|
|
#179 |
|
Guest
|
Może ten temat już był to przepraszam czy jak urosną mi juz wszystkie diamenty czyli fioletowy biały czarny granatowy zielony żółty czerwony czy moze wiecej urosnać takich diametów w takich samych kolorach??
|
|
|
#180 |
|
Guest
|
Dokładnie nie wiem... Chyba nie. Ja mam tylko jeden diament.
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|