|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Miley, ja mam Wymarzone Podróże i Karierę.
To najpierw mam odinstalować, a potem po kolei zainstalować? A robić jakieś aktualizację? Napisz mi dokładnie jak to zrobiłaś, bo 80zł poszło ( póki co ) w błoto. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Już ci napisałam na PM co masz zrobić. Mam nadzieję, że Ci to pomoże, a po drugie witaj na forum.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
To mi się pokazało po zaktualizowaniu Wymarzonych Podróży. Po chwili włączył się instalator patchowania do wersji 1.12.70.
http://i50.************/zx72fq.jpg Sorry za linka, ale nie mogłam dać zdjęcia. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Mam ten sam problem co ChoreMelodie, wyskakuje mi to samo.
Wyciągnęłam z gry wszystkie dodatki z neta, odinstalowałam karierę, zainstalowałam raz jeszcze i ciągle to samo. Pomocy...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
A ja mam takie pytanie: gdzie znajdę EA Download Manager? Na początku zainstalował się razem z grą, ale potem ktoś mi go odinstalował/usunął(nawet nie jestem do końca pewna, co zrobił...). Nie mogę ściągać aktualizacji, bo pisze, że nie może nawiązać połączenia z EA Downloads Manager... Nie chcę po raz setny odinstalowywać simów i instalować na nowo tylko po to, żeby EADM zaczął działać, w ostatnim czasie straciłam przez to za dużo rodzin i zwyczajnie mam tego dość...
Więc może Wy znacie jakiś sposób? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Tak Wejdź w płytę TS3 w zakładkę "Support" i będzie EADM i zainstaluj
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Ooooh Dzięki Dzięki DZIĘKI!
Ostatnio edytowane przez Fatumka : 14.07.2010 - 18:08 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Jeżeli ktokolwiek będzie miał ten sam błąd co ja i ChoreMelodie (czyli ,,Nastąpił błąd podczas uruchamiania. Zobacz szczegóły w dzienniku) - to niestety pozostaje tylko reinstalka wszystkich dodatków, łącznie z podstawową wersją. Próbowałam wszystkiego i tylko to u mnie zadziałało.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
A ja mam takie pytanie:
Czy ktoś patrzył co jest w tym dzienniku? Bo to tak do końca nie wiadomo, czy przeszkadzają jakieś dodatki czy jest to po prostu błąd podczas ściągania aktualizacji z sieci. |
|
|
|
#10 |
|
|
Ja próbowałam,ale nie mogłam zobaczyć - nie wiem czy to wina systemu (mam 7). Nie mam pojęcia...
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|