|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Możliwe, że błąd. A czy robiłaś kopię swojej simki?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Pewnie wprowadziła się z kosza rodzin. Też mi się tak robiło a teraz po stworzeniu rodziny od razu kasuję kopię z kosza.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Jest jakiś kod żeby usunąć nastrójnik żałoba bo przed chwilą spaliłem sima.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 11
|
Moje pytanie dotyczy szlifowania kamieni
No więc zbieram kamienie. Klikam na nie, wybieram "szlifuj", decyduję, jaki szlif ma być. Sim podchodzi do skrzynki pocztowej z paczuszką, którą do niej wkłada. z konta znika mała suma, przeznaczona na szlifowanie. I nic. Co mam zrobić, żeby mieć oszlifowane kamienie? muszę pojechać gdzieś? zadzwonić? a może to błąd gry? Plus jeszcze jedno pytanie - mój sim ma karierę muzyczną i właśnie stanął przed możliwością wyboru - rock czy muzyka klasyczna. kliknąłem na klasyczną. czy jest możliwość zmiany na "rock"? Gra jest zapisana. Ostatnio edytowane przez Nix : 27.07.2009 - 16:44 |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
|
Cytat:
Jeśli chodzi o karierę, to jest pewien nielegalny sposób. Proszę, by mnie ktoś poprawił, gdy napiszę nie-do-końca prawdę, ponieważ od kilkunastu dni jestem bez Simów. Otóż w konsolę kodów wpisujesz "testingcheatsenabled true", następnie klikasz myszką z wciśniętym klawiszem Shift na skrzynkę pocztową i z menu wybierasz opcję dotyczącą kariery "Wybór kariery" (czy jakoś tak). Pojawiają się wszystkie możliwe ścieżki kariery (łącznie z pracami dorywczymi). Wybierasz karierę "Muzyka" i pojawiają się dostępne etapy. Jeśli dobrze pamiętam, to po któryś z tych etapów jest właśnie rozdzielenie na karierę muzyka rockowego i twórcę muzyki filmowej (?) i możesz albo wybrać od razu pierwszy etap kariery muzyka rockowego lub wybrać "etap-przed" i gdy awansujesz, to znów będziesz mogła wybrać ścieżkę. Albo, albo, albo - po prostu - zacząć karierę od nowa. Obędzie się bez kodów, choć będzie to trwało wieki ![]() Uf
|
|
|
|
#7 | |
|
Guest
|
Cytat:
A jeśli byś już chciał, to możesz zacząć karierę od początku.Chyba nie można, ale sprawdzę w grze. |
|
|
|
|
#8 |
|
Reputacja: 11
|
Czy EA w końcu udostępniło meshe? Bo widzę nowe fryzury, ubrania itp. na różnych stronach.
A poza tym - czy rzeczy z wyposażenia nie zginą przy zmianie rodziny, jeśli włożę je do wyposażenia rodziny? Czy jedzenie z lodówki też ginie przy zmianie rodziny? Proszę o odpowiedź tych, którzy są tego pewni. Ostatnio edytowane przez Beep : 28.07.2009 - 15:32 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Z wyposażenia rodziny nic mi nigdy nie zginęło, natomiast przy zmianie rodziny ginęło wyposażenie lodówki.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
A ten tort Anielski coś robi?Bo jest do niego potrzebny Płonący owoc.
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|