![]() |
#1852 |
Reputacja: 10
|
![]()
Po pierwsze nie ma czegos takiego jak bekonoroslina...
A okazje sie pojawiaja, poprostu zawsze odbieraj telefon, przyjmuj kazda okazje dotyczaca ogrodnictwa. Nie zapominaj takze, ze musisz miec wysokie umiejetnosci w ogrodnictwie, ucz sie z ksiazek lub TV, dbaj o ogrod, a napewno sie pojawi. Sadz jak najwiecej warzyw (wyjatkowych), np czosnek itd. Beda potrzebne do wypelnienia okazji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1853 |
Guest
|
![]()
Mam simkę Juliettę. Często jak wychodzi na miasto, albo jak rozdaje autografy spotykam jeszcze jedną Juliettę, która ma takie samo nazwisko jak moja główna simka, jest w tym samym wieku, tylko fryzurę i ciuchy ma inne. Czyżby błąd gry?
|
![]() |
![]() |
#1854 |
Guest
|
![]()
Możliwe, że błąd. A czy robiłaś kopię swojej simki?
|
![]() |
![]() |
#1855 |
|
![]()
Pewnie wprowadziła się z kosza rodzin. Też mi się tak robiło a teraz po stworzeniu rodziny od razu kasuję kopię z kosza.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1856 |
|
![]()
Jest jakiś kod żeby usunąć nastrójnik żałoba bo przed chwilą spaliłem sima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1857 |
Reputacja: 11
|
![]()
Moje pytanie dotyczy szlifowania kamieni
No więc zbieram kamienie. Klikam na nie, wybieram "szlifuj", decyduję, jaki szlif ma być. Sim podchodzi do skrzynki pocztowej z paczuszką, którą do niej wkłada. z konta znika mała suma, przeznaczona na szlifowanie. I nic. Co mam zrobić, żeby mieć oszlifowane kamienie? muszę pojechać gdzieś? zadzwonić? a może to błąd gry? Plus jeszcze jedno pytanie - mój sim ma karierę muzyczną i właśnie stanął przed możliwością wyboru - rock czy muzyka klasyczna. kliknąłem na klasyczną. czy jest możliwość zmiany na "rock"? Gra jest zapisana. Ostatnio edytowane przez Nix : 27.07.2009 - 15:44 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1858 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |