|
![]() |
#1 |
Reputacja: 11
|
![]()
Moje pytanie dotyczy szlifowania kamieni
No więc zbieram kamienie. Klikam na nie, wybieram "szlifuj", decyduję, jaki szlif ma być. Sim podchodzi do skrzynki pocztowej z paczuszką, którą do niej wkłada. z konta znika mała suma, przeznaczona na szlifowanie. I nic. Co mam zrobić, żeby mieć oszlifowane kamienie? muszę pojechać gdzieś? zadzwonić? a może to błąd gry? Plus jeszcze jedno pytanie - mój sim ma karierę muzyczną i właśnie stanął przed możliwością wyboru - rock czy muzyka klasyczna. kliknąłem na klasyczną. czy jest możliwość zmiany na "rock"? Gra jest zapisana. Ostatnio edytowane przez Nix : 27.07.2009 - 15:44 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() Jeśli chodzi o karierę, to jest pewien nielegalny sposób. Proszę, by mnie ktoś poprawił, gdy napiszę nie-do-końca prawdę, ponieważ od kilkunastu dni jestem bez Simów. Otóż w konsolę kodów wpisujesz "testingcheatsenabled true", następnie klikasz myszką z wciśniętym klawiszem Shift na skrzynkę pocztową i z menu wybierasz opcję dotyczącą kariery "Wybór kariery" (czy jakoś tak). Pojawiają się wszystkie możliwe ścieżki kariery (łącznie z pracami dorywczymi). Wybierasz karierę "Muzyka" i pojawiają się dostępne etapy. Jeśli dobrze pamiętam, to po któryś z tych etapów jest właśnie rozdzielenie na karierę muzyka rockowego i twórcę muzyki filmowej (?) i możesz albo wybrać od razu pierwszy etap kariery muzyka rockowego lub wybrać "etap-przed" i gdy awansujesz, to znów będziesz mogła wybrać ścieżkę. Albo, albo, albo - po prostu - zacząć karierę od nowa. Obędzie się bez kodów, choć będzie to trwało wieki ![]() Uf ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 59 (0 użytkownik(ów) i 59 gości) | |
|
|