|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mi brakuje takiej normalnej restauracji jak w TS 1 i 2. Niby w TS3 jest ten piec ze Store, z Baru Biznes coś tam, ale to nie to samo.
Animacje z dwójki naprawdę są the best... Ostatnio wróciłam sobie do dwójki, bo dostałam całą serię i jest naprawdę spoko, brakuje mi pewnych rozwiązań z trójki, ale ogólnie jest OK. W TS4 jak dotąd pokazują animacje od dobrej strony, może Simy trochę za bardzo gestykulują, ale to drobiazg bez znaczenia. Nie wypowiadał się chyba nikt jak dotąd o tym tramwaju czy czymś w tym deseń, ciekawe czy da się tym jeździć. Gram trochę GTA i jazda kolejką to jedna z największych frajd ![]() simka334player, ja wcale nie uważam, że wszystko wiem o TS4, ale jak nie dają żadnych nowych niusów, to trudno nie spekulować, dlaczego pokazują to, a tamtego nie, więc może tego nie ma, a może jest. Komentujemy to co dają, a że dają mało, to jest jak jest. Może ta ikonka wygląda jak to, to pewnie znaczy to i tamto, ale pewnie, nie znaczy na pewno. Z braku nowych niusów, zaczynamy komentować swoje własne komentarze i stąd to powtarzanie się. I sorry, ale nie tylko ja się powtarzam... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Podoba mi się dzieciak i laska w zielonym stroju sportowym.
Co do ikonki biustonosza w CAS to myślę, że to może być bielizna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
to dziecko jest następna zaletą 4. W porównaniu do brzydkich dzieciaków z 3 ta dziewczynka jest urocza
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Dzieciaki w TS3 to potworki, zwłaszcza małe dzieci. Te z dwójki były słodkie, choć wkurzały mnie małe dzieci, bo wiecznie szły do toalety bawić się w sedesie...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
O tak te potworne dzieci z 3, dlatego właśnie nie miałam ich
![]() Ta dziewczynka rzeczywiście urocza, trochę przypomina mi Kassandrę Ćwir z 1 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Ponoć bara bara ma być umiejętnością. Co o tym sądzicie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 39
|
![]()
A gdzie o tym słyszałaś?
![]()
![]() |
#8 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Mi się wydaje, że to jest jakaś ściema... Chociaż biorąc pod uwagę, że w Rosji gra ma być od 18 roku życia to może jest w tym choć trochę prawdy... Aczkolwiek gdyby tak było to musieli by zmienić ograniczenia wiekowe wszędzie... Jakoś wierzyć mi się nie chce, że nie pomyśleli o dzieciach, które grają w simsy i miałyby one rozwijać tą "umiejętność" -,-
![]() |
#10 |
Reputacja: 39
|
![]()
Ja też mam takie wrażenie. Brzmi mi to trochę... dziwnie
![]() @down, serio? To też twórcy mają fantazję (tzn. czasem im się zdarza) ![]() To dlatego, że homoseksualizm w Rosji jest nielegalny (jakby rząd mógł wpływać na preferencje seksualne, ale w końcu to jest Rosja), a w grze występuje możliwość związków simów tej samej płci.
![]() Ostatnio edytowane przez Hebe : 23.06.2014 - 20:37 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|