![]() |
#1821 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dzieciaki w TS3 to potworki, zwłaszcza małe dzieci. Te z dwójki były słodkie, choć wkurzały mnie małe dzieci, bo wiecznie szły do toalety bawić się w sedesie...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1822 |
|
![]()
O tak te potworne dzieci z 3, dlatego właśnie nie miałam ich
![]() Ta dziewczynka rzeczywiście urocza, trochę przypomina mi Kassandrę Ćwir z 1 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1823 |
|
![]()
Ponoć bara bara ma być umiejętnością. Co o tym sądzicie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1824 |
Reputacja: 39
|
![]()
A gdzie o tym słyszałaś?
![]()
![]() |
#1825 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1826 |
|
![]()
Mi się wydaje, że to jest jakaś ściema... Chociaż biorąc pod uwagę, że w Rosji gra ma być od 18 roku życia to może jest w tym choć trochę prawdy... Aczkolwiek gdyby tak było to musieli by zmienić ograniczenia wiekowe wszędzie... Jakoś wierzyć mi się nie chce, że nie pomyśleli o dzieciach, które grają w simsy i miałyby one rozwijać tą "umiejętność" -,-
![]() |
#1827 |
Reputacja: 39
|
![]()
Ja też mam takie wrażenie. Brzmi mi to trochę... dziwnie
![]() @down, serio? To też twórcy mają fantazję (tzn. czasem im się zdarza) ![]() To dlatego, że homoseksualizm w Rosji jest nielegalny (jakby rząd mógł wpływać na preferencje seksualne, ale w końcu to jest Rosja), a w grze występuje możliwość związków simów tej samej płci.
![]() Ostatnio edytowane przez Hebe : 23.06.2014 - 20:37 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1828 |
Reputacja: 14
|
![]()
gdzieś w Rosji
- poproszę (głos przeradza się w szept) simsy - a osiemnaście jest? - cholera! <nieletni chwyta pudełko z grą spod lady i rzuca sie do ucieczki> - dzieciak ukradła simsy! - <wszyscy klienci> aaaaaaaa, w nogi! <wpada milicja i pałuje nieletniego> - gleba, GLEBA!!! ręce za głowę. Już się nie wywiniesz, gnojku! Funkcjonariuszu Dupow, prosze zajrzeć do tornistra spałowanego. - nic nielegalnego. Tylko wódka i fajki na przemyt. - Masz szczęście, śmieciu! <kopie nieletniego> - A pan niech na przyszłośc uważa, panie sprzedawco. Bo zadzwonię gdzie trzeba i cofną panu koncesję. Kto to wymyślił? Aa, ruscy xDD Przecież to idiotyczne. A umiejętność bara-bara z tego co wiem była już dawno potwierdzona. Już się na nią cieszę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1829 |
|
![]()
Perwersyjna ta gra...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1830 |
Reputacja: 14
|
![]()
Jak dla mnie to jest chore, może fajne dla nas, dorosłych, ale biorąc pod uwagę że gra jest skierowana do młodych, nieukształtowanych dzieci to jest to chore... Niech jeszcze może dadzą możliwośc zapisania sie na kurs z tej dziedziny albo 'specjalistyczna' literature w ksiegarniach do kupienia... Albo takie nastrójniki "bara-bara z simem A. nie było udane, bo sim A. ma niską umiejętność bara-barowania"...
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|