|
![]() |
#2 | ||
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
musisz przełączyć aktywną rodzinę na tą dziewczynę, a potem wziąć z nim ślub : ) Cytat:
ale nie wiem xdd October - podobno ambrozja powoduje cofnięcie wieku, jak to napisał ktoś, bodaj okruszek, ale nie wiem ^^ nażryj się ambrozji i zobacz xd |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Mój sim zaręczył się z dziewczyną z na przeciwka. Jak go przeprowadzić do niej??
|
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
chyba będę tu stałym bywalcem o.O
czy istnieje jakikolwiek sposób na to, by sim z dorosłego stał się młodym dorosłym? jakimś cudem mój się postarzał... zapewne przez granie w tym samym mieście przez siostrę... i nie miałem na to wpływu. Dodatkowo, za kilka dni ma się stać emerytem. a chciałem nim pograć dłużej w jednej postaci... I szkoda mi trochę grać nim "od nowa" (wprowadzić do miasta jego "młodą" wersję, która jest w bibliotece) bo ten starszy ma już dużo punktów umiejętności. ehhh, wielka szkoda z tymi roślinami ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Jeżeli chodzi o przeprowadzkę, to moja Simka poznała Sima zauroczyli się i w pewnym momencie wyskoczyło pytania czy ona chce się do niego przeprowadzić.
![]() ![]() Co do ambrozji ktoś pisał szybciej, że cofa, ale do tej samej grupy wiekowej, ja osobiście nie wiem, bo nie wyhodowałam jeszcze rośliny życia. ![]()
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
A ja zupełnie ni z gruchy, ni z pietruchy: do czego potrzebna jest ryba śmierci? Mało grałam w trójkę i chciałabym wiedzieć, do czego można ją wykorzystać
![]()
![]() |
#7 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Swoją drogą apropos ryb, to niektóre z nich już pomijając nazwy, ale wyglądają okropnie. Pirania jest obrzydliwa, aż mnie odrzuciło jak ją pierwszy raz zobaczyłam. Myślałam, że właśnie ta ryba śmierci będzie brzydka, ale nie jest taka zła. Robo ryba ma śmieszne czerwone oczy, a tragiczny błazenek wygląda jak sama nazwa wskazuje.
![]()
![]() |
#9 |
|
![]()
Moja Simka wprowadziła się do Riverview i zauważyłem że są tylko 2 nasiona i nie ma kamieni(mam pomocnik kolekcjonera)dlaczego tak jest?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Mi też się tak zrobiło, ale na drugi dzień było już wszystko ok, mało nasion jest jak się już ciemno robi, bynajmniej ja tak mam.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 44 (0 użytkownik(ów) i 44 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|