![]() |
#1901 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1902 |
Reputacja: 11
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1903 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Raczej nie da się "przesadzić" rośliny. Próbowałam przenieść do wyposażenia rodziny, ale nic z tego nie wyszło :/
![]() |
![]() |
#1904 |
Guest
|
![]()
Ja mam młodych dorosłych w jednym domu i jeden z nich poznał dziewczynę i się zaręczył. Jak go przeprowadzić, do tej dziewczyny?
|
![]() |
![]() |
#1905 |
Guest
|
![]()
Mój sim zaręczył się z dziewczyną z na przeciwka. Jak go przeprowadzić do niej??
|
![]() |
![]() |
#1906 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1907 |
|
![]()
chyba będę tu stałym bywalcem o.O
czy istnieje jakikolwiek sposób na to, by sim z dorosłego stał się młodym dorosłym? jakimś cudem mój się postarzał... zapewne przez granie w tym samym mieście przez siostrę... i nie miałem na to wpływu. Dodatkowo, za kilka dni ma się stać emerytem. a chciałem nim pograć dłużej w jednej postaci... I szkoda mi trochę grać nim "od nowa" (wprowadzić do miasta jego "młodą" wersję, która jest w bibliotece) bo ten starszy ma już dużo punktów umiejętności. ehhh, wielka szkoda z tymi roślinami ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1908 | ||
|
![]() Cytat:
musisz przełączyć aktywną rodzinę na tą dziewczynę, a potem wziąć z nim ślub : ) Cytat:
ale nie wiem xdd October - podobno ambrozja powoduje cofnięcie wieku, jak to napisał ktoś, bodaj okruszek, ale nie wiem ^^ nażryj się ambrozji i zobacz xd |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1909 |
|
![]()
Jeżeli chodzi o przeprowadzkę, to moja Simka poznała Sima zauroczyli się i w pewnym momencie wyskoczyło pytania czy ona chce się do niego przeprowadzić.
![]() ![]() Co do ambrozji ktoś pisał szybciej, że cofa, ale do tej samej grupy wiekowej, ja osobiście nie wiem, bo nie wyhodowałam jeszcze rośliny życia. ![]()
![]() |
#1910 |
|
![]()
A ja zupełnie ni z gruchy, ni z pietruchy: do czego potrzebna jest ryba śmierci? Mało grałam w trójkę i chciałabym wiedzieć, do czego można ją wykorzystać
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|
|