|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Shotshe - kalka z "Listy do M."?
![]() Weekend bez internetu, ale wy nie próżnowaliście ![]() ![]() Marl - szkoda, że nie udało się odzyskać tamtej rodzinki... Trzymałam za nią kciuki, ale widać mam ich chyba za mało, skoro nie starczyło ![]() Ale za to całe szczęście, że to 'kuzynostwo' to siódma woda po kisielu i nie będą mieli problemów z tego ![]() I wybacz, że wymagam, ale ja wręcz żądam więcej sesji zdjęciowych! ![]() Anastazja - serio się Francuzi tak witają? Ja tego osobiście nie zauważyłam... widać za mało na tubylców patrzyłam, następnym razem muszę się poprawić ![]() Eyvee... Natsu jest trochę straszny z tym swoim podkreślaniem 'jesteś moja i basta'. Jakbym ja była Catti, to by się chłopak miał z pyszna, bo z pewnością jakąś zemstę bym obmyśliła (oczywiście w ramach związku, takie ciacho rzucać to grzech...) ![]() ![]() ![]() Stephenowa - przypilnuj Cassiel, żeby nie zaczęła z tych zachwytów noska zadzierać ![]() Florie - Dalia jest straszna i jeszcze jej się papieros przylepił xD Fakt, ładna, ale ciężko ją polubić za jej zachowanie - takie uważanie 'co to ona nie jest', a ponadto to wykorzystywanie siostry jest niezbyt w porządku. Ale przecież nie mogą być wszyscy mili, ładni i przyjemni, czarne charaktery też są potrzebne ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Stephenowa - Dzięki.
![]() Suomii - Dziękuję, w imieniu Dalii i Mel, haha. ![]() Ginsei - Dalia jest i zawsze była zła ( ale kto wie, jaka będzie w przyszłości. ![]() Idę instalować pozy do simsów, zdjęcia będą ciekawsze. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() Cytat:
Gdzie Wasze historie, dawać! ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Ja nadal ściągam pozy, a potem narzekam, że gra mi zwalnia. To nie było ubranie na codzień, tylko sportowe, bo EA dało tyle tych sportowych ubrań co kot napłakał. To samo z ubraniami dla dzieci, w Store są takie śliczne, ale kosztują niesamowite ilości simoleonów.
Co by off-topu nie było: też chcę nowe rodzinki. :< Tęsknie już za historiami eyvee, jestem ciekawa co u Cathi i Natsu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
@Rosemarie, geez, oni są cudowni *.* pierwsze zdjęcie z bonusu jest przeprzeprzeboskie
@Stephenowa, mimika twojej simki arcyśmieszna >D ale masz szczęście, nigdy nie widziałam białego jednorożca :c moja gra nadal mnie nie lubi, wyłącza się, ścina itd. przez prawie cały czas dlatego mam tylko kilka luźnych zdjęć ![]() -Aaaaa, cipcipcipcip, cipcip! ![]() Astrid chodziła do szkoły pokoju i miłości (albo coś w tym guście), czego nawet nie byłam świadoma, więc zdziwiłam się gdy odkryłam opcję "pokaż znak pokoju". ![]() HEY MACARENA! HEEEEEY MA-CA-RE-NA! ![]() Wspólne oglądanie "M jak Mydło" - musicie wiedzieć, że jest to typowy tasiemiec, którego fanką była nawet prababcia Astrid.
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Ashelly - Amy jest śliiczna
![]() ![]() Schicksal - Panda jest suodka ![]() suomii - Wiedziałam, że Amy + Brian = Miłość ![]() Ja postanowiłam pomieszać, bo mi się nudzi. Przyspieszyłam troszkę historię, bo mnie dobija ten laptop. >.< CIĄGLE się wyłącza, ale na szczęście dzisiaj wyłączył się tylko raz, <chyba> to postanowiłam coś dzisiaj dodać. A teraz śmiejcie się z moje historii, bo mi nie wyszło. Nawet na karkach rozpisałam ![]() Rodzina Hamilton c.d. Poprzednie losy : Część 1. Część 2. Część 3. Część 4. Część 5. Część 6. Część 7. Część 8. Część 9. - Poniżej ![]() Mijały lata, ale my zatrzymamy się na końcu przerwy świątecznej w szkole Shaiden. Okazało się, że za 2 tygodnie odbędzie się studniówka, i wszystkie dziewczyny mają z kim iść. Wszystkie, oprócz Shaidi, która całą przerwe przesiedziała na schodach rozmyślając o studniówce i przyszłości. - Ja to nigdy nie znajdę chłopaka. Nawet nie muszę próbować, bo nikt do mnie nie pasuje... A raczej ja do nich.. - Wmawiała sobie dziewczyna. - A jaką lekcje mam teraz... Pierwsza była informatyka, później biologia, a teraz jest HISTORIA. Jak ja nienawidzę tej nauczycielki.. - Rzekła Shaiden i poszła na lekcje. [IMG]http://i43.************/t7e4k5.jpg[/IMG] Na drugiej przerwie, Shaidi przypadkowo upuściła książki, i zauważyła, że ktoś stoi za nią. - Heh, chyba jesteś zawiedziona, że moja mama musiała być akurat Twoją nauczycielką od historii.. - Powiedział ten "ktoś" - Nie jest aż tak... ź..źlee. A czy my się nie znamy? - Jąkała się Shaiden, gdy zobaczyła kto tam stoi. Oni się znali na 100%, ale ich pierwsze spotkanie nie było zbyt przyjemne. To był ten chłopak, który chciał jej pomóc. - [i]Shaiden..?? Shaiden Hamilton, co nie? Nie mieliśmy okazji się sobie przedstawić. Jestem Nathan Turnell. Będziemy chyba chodzić do tej samej klasy- Odpowiedział chłopak [IMG]http://i53.************/4sbdbd.jpg[/IMG] - [i]No teraz Cię pamiętam! Dzięki za zepsucie tamtego zrytego dnia, haha - Zaśmiała się dziewczyna, jednocześnie podnosząc ostatnią książkę z ziemii. - Tego to ja nie zapomnę do końca życia! Twoja mina... ![]() [IMG]http://i42.************/fz6sqo.jpg[/IMG] Shaiden i Nathan bardzo sie polubili. Dziewczyna nawet dostała od niego zaproszenie na imprezę, na którą poszła! ( Shaidi nie lubi imprez.. ![]() - Shaidi, chciałbym, żebyś wiedziała o mojej dziewczynie, Loren, którą... Rzuciłem dla...Ciebie? - Mówił cicho Nathan Shaiden zatkało. Nikomu tego przedtem nie mówiła, ale okazało się, że ona też go bardzo lubi. I tak oto Shaiden Hamilton i Nathan Turnell zostali parą na... Imprezie, z której wyszli, by popatrzeć w gwiazdy?? ![]() [IMG]http://i39.************/u6743.jpg[/IMG] [IMG]http://i42.************/1jam44.jpg[/IMG] Po powrocie do domu Shaidi uznała, że był to jeden z najlepszych dni w jej życiu. Nawet skusiła się, i podłożyła farbę pod prysznic. Jak widać Patricia się nabrała. No i zadowolona to ona nie była... [IMG]http://i40.************/op2vtc.jpg[/IMG] ...No i Shaiden dostała ochrzan ![]() [IMG]http://i39.************/1zp61d5.jpg[/IMG] Lecz tej nocy o godzinie 1:00 ktoś zapukał do drzwi, a że Patricia była w pracy, (Łowczyni Duchów)to Shaidi musiała wstać i otworzyc drzwi. Przed nią stało dwóch nastolatków - dziewczyna i chłopak, którzy wyglądali jak... Vincent i Chantelle, tyle, że starsi. Dziewczyna po prostu patrzyła się zdziwiona na ten duży dom. - [i]Czy dobrze trafiliśmy? Czy tu mieszkają Patricia i Shaiden Hamilton? - Wypytywał się chłopak [IMG]http://i43.************/25q7hv5.jpg[/IMG] - Ja jestem Chantelle, a to Vincent. Mój najlepszy, "Wymyślony" przyjaciel. Wy już się chyba poznaliście. - Śmiali się Shaidi nie mogła uwierzyć. Wydawało sie, że kilka ludzkich dni temu ( to było kilka dni temu )wyjechali do szkoły z internatem, a tu boom! Już wrócili. Od razu weszli do środka, i Shaiden pokazała im ich nowy pokój. Najpierw się rozpakowali, a później od razu usiedli i wszystko jej opowiedzieli. [IMG]http://i42.************/112aiaf.jpg[/IMG] C.D.N... Chyba się nieźle zanudziliście. ja to płakałam ze śmiechu gdy to pisałam ![]() + Sorry że takie krótkie, ale już chciałabym dojść do tej dobrej części, czyli 2 katastrofy w 1 rodzinie. ![]()
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Miscellaneous : 07.01.2012 - 22:27 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
O jak fajnie, że ktoś (KTOSIE!) coś skrobnął. To więc tak:
Rosemarie wybacz,ale nie widziałam, że napisałaś coś w tym samym chyba czasie co ja. Przede wszystkim: śliczne zdjęcia!!!. I simy. I w ogóle historia. : ) Schicksal ooooo, jaki miło. : D Nie wiem czemu ona takie miny robi, dziwna jest.. -.- A widzisz, a to mój pierwszy jednorożec ogółem, więc źle nie jest. ;d Twoja simka jest śliczna. ;d Catti ile się dzieje! Lubię ich wszystkich, muahaha. Marl oooj. Ciekawe jak poradzi sobie w wielkim mieście. Hohioho, jestem ciekawaaa!
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Stephenowa - Dzięki
![]() ![]() ![]() Marl - Mi też nie działaja dodatki z giełdy wymiany i kilka innych ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Catti- tez bym chciała stare zapisy...chocizaz pewnie Lidka i Lucjusz nie byliby juz do siebie podobni bez potrzebnych dodatków.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Marl - Ten Felix to niezłe ciacho
![]() ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 13 (0 użytkownik(ów) i 13 gości) | |