Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 10.01.2012, 09:05   #1
ginsei

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

Shotshe - kalka z "Listy do M."?

Weekend bez internetu, ale wy nie próżnowaliście Nie powymieniam wszystkich z nicków, ale i kontynuowane i nowe historyjki przeczytałam skrupulatnie

Marl - szkoda, że nie udało się odzyskać tamtej rodzinki... Trzymałam za nią kciuki, ale widać mam ich chyba za mało, skoro nie starczyło
Ale za to całe szczęście, że to 'kuzynostwo' to siódma woda po kisielu i nie będą mieli problemów z tego
I wybacz, że wymagam, ale ja wręcz żądam więcej sesji zdjęciowych! Zwłaszcza takich mrrrrr xD

Anastazja - serio się Francuzi tak witają? Ja tego osobiście nie zauważyłam... widać za mało na tubylców patrzyłam, następnym razem muszę się poprawić

Eyvee... Natsu jest trochę straszny z tym swoim podkreślaniem 'jesteś moja i basta'. Jakbym ja była Catti, to by się chłopak miał z pyszna, bo z pewnością jakąś zemstę bym obmyśliła (oczywiście w ramach związku, takie ciacho rzucać to grzech...) A Greg jest super chłopakiem Nie tylko do pogadania, ale inteligentny i dla dobra innej osoby jest w stanie 'przyjąć bęcki'. A poza tym też mi się podoba

Stephenowa - przypilnuj Cassiel, żeby nie zaczęła z tych zachwytów noska zadzierać

Florie - Dalia jest straszna i jeszcze jej się papieros przylepił xD Fakt, ładna, ale ciężko ją polubić za jej zachowanie - takie uważanie 'co to ona nie jest', a ponadto to wykorzystywanie siostry jest niezbyt w porządku. Ale przecież nie mogą być wszyscy mili, ładni i przyjemni, czarne charaktery też są potrzebne
ginsei jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 10.01.2012, 14:50   #2
florie

Stephenowa - Dzięki. Która, bo nawet nie zwróciłam uwagi? Mogę zmienić jak chcesz, bo i tak mam manię przebierania simów co kilka dni (simowych)
Suomii - Dziękuję, w imieniu Dalii i Mel, haha. Cassidy nie pasowała mi do historii, poza tym to simka maxisowa, a ja nie lubię grać simami które już są w grze.
Ginsei - Dalia jest i zawsze była zła ( ale kto wie, jaka będzie w przyszłości. ), Melanie musi ciągle wyciągać ją z kłopotów. Chłopaków zmienia jak rękawiczki, i nie wyobraża sobie dnia bez paczki papierosów.

Idę instalować pozy do simsów, zdjęcia będą ciekawsze.
florie jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 10.01.2012, 15:40   #3
Stephenowa

Cytat:
Napisał florie Zobacz post
Stephenowa - Dzięki. Która, bo nawet nie zwróciłam uwagi? Mogę zmienić jak chcesz, bo i tak mam manię przebierania simów co kilka dni (simowych)
Hahaha, ta, którą ma Cass (Cass, hahaha, taki skrócik!) na zdjęciu z dzieckiem w zielonym nosidełku chyba. Ale ona już nie żyje, więc no problem. A poza tym, to wiesz, chyba nie wolno przywłaszczać sobie takich rzeczy, co? ;p A, no i pewna nie jestem czy to to same ubranie, ale chyba tak.. I o, też mam podobną manię! :p
Gdzie Wasze historie, dawać!
stare 10.01.2012, 15:51   #4
florie

Ja nadal ściągam pozy, a potem narzekam, że gra mi zwalnia. To nie było ubranie na codzień, tylko sportowe, bo EA dało tyle tych sportowych ubrań co kot napłakał. To samo z ubraniami dla dzieci, w Store są takie śliczne, ale kosztują niesamowite ilości simoleonów.
Co by off-topu nie było: też chcę nowe rodzinki. :< Tęsknie już za historiami eyvee, jestem ciekawa co u Cathi i Natsu.
florie jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 07.01.2012, 21:16   #5
Shannon

@Rosemarie, geez, oni są cudowni *.* pierwsze zdjęcie z bonusu jest przeprzeprzeboskie
@Stephenowa, mimika twojej simki arcyśmieszna >D ale masz szczęście, nigdy nie widziałam białego jednorożca :c

moja gra nadal mnie nie lubi, wyłącza się, ścina itd. przez prawie cały czas dlatego mam tylko kilka luźnych zdjęć

-Aaaaa, cipcipcipcip, cipcip!

Astrid chodziła do szkoły pokoju i miłości (albo coś w tym guście), czego nawet nie byłam świadoma, więc zdziwiłam się gdy odkryłam opcję "pokaż znak pokoju".

HEY MACARENA! HEEEEEY MA-CA-RE-NA!

Wspólne oglądanie "M jak Mydło" - musicie wiedzieć, że jest to typowy tasiemiec, którego fanką była nawet prababcia Astrid.
stare 07.01.2012, 21:31   #6
Miscellaneous

Ashelly - Amy jest śliiczna Dziwne... Jej imię i pierwsze 4 litery jej nazwiska... Tak sę nazywa moja koleżanka z klasy
Schicksal - Panda jest suodka
suomii - Wiedziałam, że Amy + Brian = Miłość

Ja postanowiłam pomieszać, bo mi się nudzi. Przyspieszyłam troszkę historię, bo mnie dobija ten laptop. >.< CIĄGLE się wyłącza, ale na szczęście dzisiaj wyłączył się tylko raz, <chyba> to postanowiłam coś dzisiaj dodać. A teraz śmiejcie się z moje historii, bo mi nie wyszło. Nawet na karkach rozpisałam Beznadzieja. Ale nie miałam pomysłuu :]

Rodzina Hamilton c.d.

Poprzednie losy : Część 1. Część 2. Część 3. Część 4. Część 5. Część 6. Część 7. Część 8. Część 9. - Poniżej

Mijały lata, ale my zatrzymamy się na końcu przerwy świątecznej w szkole Shaiden. Okazało się, że za 2 tygodnie odbędzie się studniówka, i wszystkie dziewczyny mają z kim iść. Wszystkie, oprócz Shaidi, która całą przerwe przesiedziała na schodach rozmyślając o studniówce i przyszłości.
- Ja to nigdy nie znajdę chłopaka. Nawet nie muszę próbować, bo nikt do mnie nie pasuje... A raczej ja do nich.. - Wmawiała sobie dziewczyna. - A jaką lekcje mam teraz... Pierwsza była informatyka, później biologia, a teraz jest HISTORIA. Jak ja nienawidzę tej nauczycielki.. - Rzekła Shaiden i poszła na lekcje.

[IMG]http://i43.************/t7e4k5.jpg[/IMG]

Na drugiej przerwie, Shaidi przypadkowo upuściła książki, i zauważyła, że ktoś stoi za nią.
- Heh, chyba jesteś zawiedziona, że moja mama musiała być akurat Twoją nauczycielką od historii.. - Powiedział ten "ktoś"
- Nie jest aż tak... ź..źlee. A czy my się nie znamy? - Jąkała się Shaiden, gdy zobaczyła kto tam stoi. Oni się znali na 100%, ale ich pierwsze spotkanie nie było zbyt przyjemne. To był ten chłopak, który chciał jej pomóc.
- [i]Shaiden..?? Shaiden Hamilton, co nie? Nie mieliśmy okazji się sobie przedstawić. Jestem Nathan Turnell. Będziemy chyba chodzić do tej samej klasy- Odpowiedział chłopak

[IMG]http://i53.************/4sbdbd.jpg[/IMG]

- [i]No teraz Cię pamiętam! Dzięki za zepsucie tamtego zrytego dnia, haha - Zaśmiała się dziewczyna, jednocześnie podnosząc ostatnią książkę z ziemii.
- Tego to ja nie zapomnę do końca życia! Twoja mina... To może pójdziesz odłożyć książki i gdzieś się przejdziemy? Mamy jeszcze 20 minut do końca przerwy! - Spytał Nathan, na co Shaiden po prostu Shaidi odpowiedziała cicho " OK ", i poszli na spacer w okół szkoły śmiejąc się.

[IMG]http://i42.************/fz6sqo.jpg[/IMG]

Shaiden i Nathan bardzo sie polubili. Dziewczyna nawet dostała od niego zaproszenie na imprezę, na którą poszła! ( Shaidi nie lubi imprez.. ) Wszyscy świetnie się bawili, nawet Shaiden, która nie cierpi imprez, dopóki chłopak nie zaciągnął dziewczyny na bok i nie powiedział
- Shaidi, chciałbym, żebyś wiedziała o mojej dziewczynie, Loren, którą... Rzuciłem dla...Ciebie? - Mówił cicho Nathan
Shaiden zatkało. Nikomu tego przedtem nie mówiła, ale okazało się, że ona też go bardzo lubi. I tak oto Shaiden Hamilton i Nathan Turnell zostali parą na... Imprezie, z której wyszli, by popatrzeć w gwiazdy??

[IMG]http://i39.************/u6743.jpg[/IMG]
[IMG]http://i42.************/1jam44.jpg[/IMG]

Po powrocie do domu Shaidi uznała, że był to jeden z najlepszych dni w jej życiu. Nawet skusiła się, i podłożyła farbę pod prysznic. Jak widać Patricia się nabrała. No i zadowolona to ona nie była...

[IMG]http://i40.************/op2vtc.jpg[/IMG]

...No i Shaiden dostała ochrzan Razem z szlabanem na wychodzenie z domu. NA 6 DNI !!!!

[IMG]http://i39.************/1zp61d5.jpg[/IMG]

Lecz tej nocy o godzinie 1:00 ktoś zapukał do drzwi, a że Patricia była w pracy, (Łowczyni Duchów)to Shaidi musiała wstać i otworzyc drzwi. Przed nią stało dwóch nastolatków - dziewczyna i chłopak, którzy wyglądali jak... Vincent i Chantelle, tyle, że starsi. Dziewczyna po prostu patrzyła się zdziwiona na ten duży dom.
- [i]Czy dobrze trafiliśmy? Czy tu mieszkają Patricia i Shaiden Hamilton? - Wypytywał się chłopak

[IMG]http://i43.************/25q7hv5.jpg[/IMG]

- Ja jestem Chantelle, a to Vincent. Mój najlepszy, "Wymyślony" przyjaciel. Wy już się chyba poznaliście. - Śmiali się
Shaidi nie mogła uwierzyć. Wydawało sie, że kilka ludzkich dni temu ( to było kilka dni temu )wyjechali do szkoły z internatem, a tu boom! Już wrócili. Od razu weszli do środka, i Shaiden pokazała im ich nowy pokój. Najpierw się rozpakowali, a później od razu usiedli i wszystko jej opowiedzieli.

[IMG]http://i42.************/112aiaf.jpg[/IMG]

C.D.N... Chyba się nieźle zanudziliście. ja to płakałam ze śmiechu gdy to pisałam
+ Sorry że takie krótkie, ale już chciałabym dojść do tej dobrej części, czyli 2 katastrofy w 1 rodzinie.

Ostatnio edytowane przez Miscellaneous : 07.01.2012 - 22:27
Miscellaneous jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 07.01.2012, 23:13   #7
Stephenowa

O jak fajnie, że ktoś (KTOSIE!) coś skrobnął. To więc tak:
Rosemarie wybacz,ale nie widziałam, że napisałaś coś w tym samym chyba czasie co ja. Przede wszystkim: śliczne zdjęcia!!!. I simy. I w ogóle historia. : )
Schicksal ooooo, jaki miło. : D Nie wiem czemu ona takie miny robi, dziwna jest.. -.- A widzisz, a to mój pierwszy jednorożec ogółem, więc źle nie jest. ;d Twoja simka jest śliczna. ;d
Catti ile się dzieje! Lubię ich wszystkich, muahaha.
Marl oooj. Ciekawe jak poradzi sobie w wielkim mieście. Hohioho, jestem ciekawaaa!
stare 08.01.2012, 00:02   #8
Miscellaneous

Stephenowa - Dzięki A tak wogóle, to planuję jakąś katastrofę. Może ktoś zginie w jakimś wypadku, czy coś... Muahaha! A Cassie mnie po protu rozwala z tymi minami
Marl - Mi też nie działaja dodatki z giełdy wymiany i kilka innych Ja tez miałam reinstalkę, i jakimś cudem miałam tam stare zapisy w skrzyni
stare 08.01.2012, 08:31   #9
M3Lcik

Catti- tez bym chciała stare zapisy...chocizaz pewnie Lidka i Lucjusz nie byliby juz do siebie podobni bez potrzebnych dodatków.

MOJE SIMY

M3Lcik jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 08.01.2012, 09:35   #10
suomii

Marl - Ten Felix to niezłe ciacho aż bym go schrupała.... Fajna ta Juliet, taka 'inna' i zwyczajna, bardzo lubię takie simy :>

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 13 (0 użytkownik(ów) i 13 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania