Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 10.01.2012, 19:12   #1
inseparable

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

@Anastazja - no 5 osób w jednym pokoju xd nic dziwnego że im ciasno
inseparable jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 10.01.2012, 19:32   #2
Anastazja

milkie_way15 - hah, no masz rację Teraz się tak zastanawiam.. Czy jednak nie dorobić im jeszcze tej dwójki... ?
Anastazja jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 10.01.2012, 20:06   #3
eyvee

@hehe widze Natsu i Cathi sa znana para i kazdy ma odmienne zdanie an ich temat xD szczerze to bardzo trudno bylo mi przedstawic ich relacje miedzy soba....ogolnie Natsu i tak tu jest "milszy" niz ten prawdziwy z mangi....ale nie martwcie sie coreczka nie bedzie taka ofiara, a Kenji to bedzie totalna rozroba w rodzince - nie bedzie ani jak mama, ani jak tata xD

@Anastazja - o kurcze tyle dzieciakow w tak malym domu to naprawde wielki wyczyn ;D ja zazdroszcze wam tylu simow w rodzinie ^.^ co to sie bedzie dzialo jak stana sie nastolatkami he he

Ja mam problemy z zbyt duza iloscia "akcji" w simsach, bo komputer nie wytrzymuje tego i polowe czasu simowychidzie w leb bo stoja na "lagu" ....mysle czy nie zmienic domu Natsu i Cathi na mniejszy, bo naprawde straaaasznie mi tnie a to nie jest przyjemne....
eyvee jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 10.01.2012, 20:10   #4
Anastazja

eyvee - ^^ chyba zbuduję im piętro. nigdy nie lubiłam jak simowie wchodzą/schodzą po schodach, bo to zajmuje dużo czasu. a jak jest jeszcze dużo simów to się często blokują ;/
stare 10.01.2012, 21:02   #5
Anastazja

.Catti. - Hah ^^ Lubię mieć takie wypasione rodzinki Czekam na ślub Shaidi! Uwielbiam ją ♥ Czekam na fotki
stare 10.01.2012, 21:03   #6
Spectrum
Guest

Fajne macie te rodzinki Tym razem ja coś dodam. Na poprzedniej łatce w mojej grze było dużo błędów, więc postanowiłem ruszyć z nową rodzinką i liczę, że nie zmienię jej prędko. Dodałem też do gry mod Story Progression, mam nadzieję, że ożywi spokojne (za spokojne ) Apaloosa Plains. No to zaczynam i z góry informuję, że ta część będzie wyjątkowo nudna i przewidywalna, więc mam nadzieję, że nie uśniecie.
Rodzinka White
Michael wraz ze swoim zwierzyńcem sprowadził się do Apalossa Plains zmyślą startów w wyścigach konnych, oraz poznaniu kogoś z kim mógłby ułożyć sobie życie (jednym słowem nuudy) blah blah blah.
Dobra, przedstawię teraz wszystkich
Michael White - młody sim, już jako nastolatek marzył, aby nauczyć się jeździć konno, niestety rodzice nie pozwalali mu. Za bardzo się o niego bali. Po nudnych studiach postanowił zmienić swoje życie. Przeprowadził się wraz ze swoim psem do innego miasta, kupił ranczo oraz 2 konie.

Mae, suczka border collie. Bardzo kochany pies, który uwielbia szczekać. Już od szczenięcia mocno odróżniała się od rodzeństwa. Wbrew pozorom nie tylko umaszczeniem.

Stryder - bardzo cierpliwy i zwinny ogier, uwielbia galopować.

Annie - klacz, bardzo towarzyska, spokojna. Cały czas tylko by się pasła na pobliskiej łące.

Okey, wszyscy przestawieni, teraz przejdźmy do gry

Pierwszego dnia Michael musiał się przyzwyczaić do nowego miasta, wsiadł więc na Strydera i pojechali na przejażdżkę w około wsi

Po powrocie, kiedy zszedł z konia od razu rzuciła się na niego Mae.

Potem wymęczone całodzienną przejażdżką otworzył koniom stajnię

Zjadł kanapkę

i poszedł spać.

Kiedy obudził się rano i zobaczył bawiącą się samotnie Mae, postanowił wybrać się z nią do parku

Po wypuszczeniu koni na teren od razu pojechali.
Na miejscu nie było żywej duszy. Michael usiadł wiec na ławce i rozmyślał z zamkniętymi oczami.
Po kilku minutach usłyszał pisk kobiety.
-Aaa! Przestań!!!
Michael jak porażony wstał z ławki i od razu zauważył dziewczynę z przemoczonymi ubraniami. Koło niej
natomiast biegała cała mokra Mae.

Okazało się, że Mae po wyjściu z fontanny ochlapała tą dziewczynę.
Zdenerwowany Michael podbiegł do dziewczyny i ją przeprosił

Alouette, bo tak miała na imię, przyjęła przeprosiny i nawiązała dalszą rozmowę.
Zaproponowała, że opowie mu coś o mieście. Rozmawiali ze sobą bardzo długo. Przy końcu spotkania zaczęli ze sobą niewinnie flirtować

Okey to już koniec na dzisiaj. Mam nadzieję, że nie było to aż tak nudne.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.01.2012, 21:04   #7
Rosemarie

@eyvee, lepiej zmien na mniejszy, ja tez Sethem i Susan gralam w duzym i tak sie zacinalo, ze grac nie moglam, a zmienilam na lepszy i chodzi lepiej.
@Anastazja, ale śliczne dzieci
Ja jutro wstawie dalsze losy mojej rodziny, zdradze, ze urodzila im sie sliczna coreczka Leria, nawet w CAS'ie nie musialam jej edytowac. XD

Ostatnio edytowane przez Rosemarie : 10.01.2012 - 21:06
Rosemarie jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 10.01.2012, 21:33   #8
Anastazja

Einarr - Ekhem. Jestem ciekawa co będzie dalej z Alouette xd Słodziak z tego twojego psiaka! Ucałuj go ♥ ^^
Rosemarie - Oj, dziękuję Przed chwilą oglądałam twoich simów. Są super Szczególnie Nadia Coleman ♥
stare 10.01.2012, 21:48   #9
eyvee

@Einarr - oooo wkoncu ktos gra znowu facetem ;D swietne imie te Aoulette ? takie inne ciekawe czy beda razem ;D

@Rosemarie - no chyba sie wkurze...domek podoba mi sie ale moj komputer nie wyrabia wiec bede musiala ich wprowadzic do innego <z mysla dalszych pokoleniach> ale tym razem sama zrobie domek i troche bede miala opoznienie z zdjeciami ;/

Rodzina Tanimoto ciag dalszy

Ok to beda ostatnie zdjecia w starym domu <wprowadze ich do mniejszego ze wzgledu na stary komputer i tnaca sie gre>

Natsu powoli zmienial swoje podejscie do syna - szczerze nie przyznawal sie innym do swoich uczuc, ale Kenji bardzo kochal tate

Kenji bardzo glosno wrzeszczal gdy byl glodny, a jeszcze jaki wybredny xD Cathi miala z synem 10 swiatow....

Sassie obwachiwala czesto nowa czleczyne na krotkich dziwnych nozkach...i polubila Kenjiego, a on ja ;]

Cathrine nie miala czesto czasu nawet sie przebierac i wszystko robila w pidzamie ;p - tutaj gotuje smakowite jedzenie dla Sassie, ale....czemu przyprawia jedzenie dla kota? xD

Natsu pod wplywem nacisku Cathi musial nauczyc Kenjiego chodzic Oboje byli uparciuchami i robili sobie na zlosc - Kenji uciekal i deptal stopy Natsu, a ten go gonil i gilgotal ^^

W wolnych chwilach gdy rodzice wkoncu odpoczeli od wygibasow synka, ten bawil sie swoimi ulubionymi klockami - rzucajac od czasu do czasu w twarz Natsu ktory siedzial obok i go pilnowal xD

Sassie urosla i stala sie doroslym kotem ^^ - zabawa klebuszkiem obowiazkowa.

Zaczepionymi piorkami ten nie pogardzila ;d

Sassie byla dumna i schludna kotka - uwielbiala pieszczoty i szczotkowanie futerka ;3

Oczywiscie nie tylko Sassie urosla - Kenji stal sie wkoncu szkolnym dzieciakiem ;]

Kejni i Sassie stali sie najlepszymi przyjaciolmi - oboje uwielbiali broic i sie wyglupiac xD

No tak Kenji musi sie nacieszyc domowym jedzeniem, bo.... pojedzie do prywatnego gimnazjum. Cathi i Natsu tak postanowili, oczywiscie Kenji tez mial swoje zdanie - zgodzil sie tak czy siak, nie mial nic przeciwko temu

Kenji lubil ogladac mecze oraz czytac ploteczki o sportowcach...moze zostanie jednym z nich?...

Wbrew zakazom zmartwionej Cathi Natsu uczy rygorystycznie Kenjiego sztuk walki by ten nie byl ciapa szkolna i mogl sie bronic i wygrywac xD

A tu 2 susly spia jak zabite po wyczerpujacej zabawie w ganianego ^^

Ostatnio edytowane przez eyvee : 10.01.2012 - 21:50
eyvee jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 10.01.2012, 21:58   #10
Anastazja

eyvee - Super! Uwielbiam twoją rodzinę! Cathi jest cudna ; ))
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania