|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
milkie_way15 - hah, no masz rację
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
@hehe widze Natsu i Cathi sa znana para i kazdy ma odmienne zdanie an ich temat xD szczerze to bardzo trudno bylo mi przedstawic ich relacje miedzy soba....ogolnie Natsu i tak tu jest "milszy" niz ten prawdziwy z mangi....ale nie martwcie sie coreczka nie bedzie taka ofiara, a Kenji to bedzie totalna rozroba w rodzince - nie bedzie ani jak mama, ani jak tata xD
@Anastazja - o kurcze tyle dzieciakow w tak malym domu to naprawde wielki wyczyn ;D ja zazdroszcze wam tylu simow w rodzinie ^.^ co to sie bedzie dzialo jak stana sie nastolatkami he he Ja mam problemy z zbyt duza iloscia "akcji" w simsach, bo komputer nie wytrzymuje tego i polowe czasu simowychidzie w leb bo stoja na "lagu" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
eyvee - ^^ chyba zbuduję im piętro. nigdy nie lubiłam jak simowie wchodzą/schodzą po schodach, bo to zajmuje dużo czasu. a jak jest jeszcze dużo simów to się często blokują ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
.Catti. - Hah ^^ Lubię mieć takie wypasione rodzinki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Fajne macie te rodzinki
![]() ![]() Rodzinka White Michael wraz ze swoim zwierzyńcem sprowadził się do Apalossa Plains zmyślą startów w wyścigach konnych, oraz poznaniu kogoś z kim mógłby ułożyć sobie życie (jednym słowem nuudy) blah blah blah. Dobra, przedstawię teraz wszystkich ![]() Michael White - młody sim, już jako nastolatek marzył, aby nauczyć się jeździć konno, niestety rodzice nie pozwalali mu. Za bardzo się o niego bali. Po nudnych studiach postanowił zmienić swoje życie. Przeprowadził się wraz ze swoim psem do innego miasta, kupił ranczo oraz 2 konie. ![]() Mae, suczka border collie. Bardzo kochany pies, który uwielbia szczekać. Już od szczenięcia mocno odróżniała się od rodzeństwa. Wbrew pozorom nie tylko umaszczeniem. ![]() Stryder - bardzo cierpliwy i zwinny ogier, uwielbia galopować. ![]() Annie - klacz, bardzo towarzyska, spokojna. Cały czas tylko by się pasła na pobliskiej łące. ![]() Okey, wszyscy przestawieni, teraz przejdźmy do gry ![]() Pierwszego dnia Michael musiał się przyzwyczaić do nowego miasta, wsiadł więc na Strydera i pojechali na przejażdżkę w około wsi ![]() Po powrocie, kiedy zszedł z konia od razu rzuciła się na niego Mae. ![]() Potem wymęczone całodzienną przejażdżką otworzył koniom stajnię ![]() Zjadł kanapkę ![]() i poszedł spać. Kiedy obudził się rano i zobaczył bawiącą się samotnie Mae, postanowił wybrać się z nią do parku ![]() Po wypuszczeniu koni na teren od razu pojechali. Na miejscu nie było żywej duszy. Michael usiadł wiec na ławce i rozmyślał z zamkniętymi oczami. Po kilku minutach usłyszał pisk kobiety. -Aaa! Przestań!!! Michael jak porażony wstał z ławki i od razu zauważył dziewczynę z przemoczonymi ubraniami. Koło niej natomiast biegała cała mokra Mae. ![]() Okazało się, że Mae po wyjściu z fontanny ochlapała tą dziewczynę. Zdenerwowany Michael podbiegł do dziewczyny i ją przeprosił ![]() Alouette, bo tak miała na imię, przyjęła przeprosiny i nawiązała dalszą rozmowę. Zaproponowała, że opowie mu coś o mieście. Rozmawiali ze sobą bardzo długo. Przy końcu spotkania zaczęli ze sobą niewinnie flirtować ![]() ![]() Okey to już koniec na dzisiaj. Mam nadzieję, że nie było to aż tak nudne. |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
@eyvee, lepiej zmien na mniejszy, ja tez Sethem i Susan gralam w duzym i tak sie zacinalo, ze grac nie moglam, a zmienilam na lepszy i chodzi lepiej.
@Anastazja, ale śliczne dzieci ![]() Ja jutro wstawie dalsze losy mojej rodziny, zdradze, ze urodzila im sie sliczna coreczka Leria, nawet w CAS'ie nie musialam jej edytowac. XD
Ostatnio edytowane przez Rosemarie : 10.01.2012 - 21:06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Einarr - Ekhem. Jestem ciekawa co będzie dalej z Alouette xd Słodziak z tego twojego psiaka!
![]() Rosemarie - Oj, dziękuję ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
@Einarr - oooo wkoncu ktos gra znowu facetem ;D swietne imie te Aoulette ? takie inne
![]() @Rosemarie - no chyba sie wkurze...domek podoba mi sie ale moj komputer nie wyrabia wiec bede musiala ich wprowadzic do innego <z mysla dalszych pokoleniach> ale tym razem sama zrobie domek i troche bede miala opoznienie z zdjeciami ;/ Rodzina Tanimoto ciag dalszy Ok to beda ostatnie zdjecia w starym domu <wprowadze ich do mniejszego ze wzgledu na stary komputer i tnaca sie gre> Natsu powoli zmienial swoje podejscie do syna - szczerze nie przyznawal sie innym do swoich uczuc, ale Kenji bardzo kochal tate ![]() ![]() Kenji bardzo glosno wrzeszczal gdy byl glodny, a jeszcze jaki wybredny xD Cathi miala z synem 10 swiatow.... ![]() Sassie obwachiwala czesto nowa czleczyne na krotkich dziwnych nozkach...i polubila Kenjiego, a on ja ;] ![]() Cathrine nie miala czesto czasu nawet sie przebierac i wszystko robila w pidzamie ;p - tutaj gotuje smakowite jedzenie dla Sassie, ale....czemu przyprawia jedzenie dla kota? xD ![]() Natsu pod wplywem nacisku Cathi musial nauczyc Kenjiego chodzic ![]() ![]() W wolnych chwilach gdy rodzice wkoncu odpoczeli od wygibasow synka, ten bawil sie swoimi ulubionymi klockami - rzucajac od czasu do czasu w twarz Natsu ktory siedzial obok i go pilnowal xD ![]() Sassie urosla i stala sie doroslym kotem ^^ - zabawa klebuszkiem obowiazkowa. ![]() Zaczepionymi piorkami ten nie pogardzila ;d ![]() Sassie byla dumna i schludna kotka - uwielbiala pieszczoty i szczotkowanie futerka ;3 ![]() Oczywiscie nie tylko Sassie urosla - Kenji stal sie wkoncu szkolnym dzieciakiem ;] ![]() Kejni i Sassie stali sie najlepszymi przyjaciolmi - oboje uwielbiali broic i sie wyglupiac xD ![]() ![]() No tak Kenji musi sie nacieszyc domowym jedzeniem, bo.... pojedzie do prywatnego gimnazjum. Cathi i Natsu tak postanowili, oczywiscie Kenji tez mial swoje zdanie - zgodzil sie tak czy siak, nie mial nic przeciwko temu ![]() ![]() Kenji lubil ogladac mecze oraz czytac ploteczki o sportowcach...moze zostanie jednym z nich?... ![]() Wbrew zakazom zmartwionej Cathi Natsu uczy rygorystycznie Kenjiego sztuk walki by ten nie byl ciapa szkolna i mogl sie bronic i wygrywac xD ![]() A tu 2 susly spia jak zabite po wyczerpujacej zabawie w ganianego ^^ ![]() Ostatnio edytowane przez eyvee : 10.01.2012 - 21:50 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
eyvee - Super! Uwielbiam twoją rodzinę! Cathi jest cudna ; ))
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|