|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
on nie jest grożny ale jak cie wnerwia jego kolor to idz na starówke do centrum adobcji
zwierząt i tam tam gdzie morzna kupic zólwia idz do baby w żółtej sukience i big kapeluszu i klicknij aby go orzywila jak niemasz zwierzaków to trudno polub go jakim jest |
|
|
#3 |
|
Guest
|
Tak wogóle to zombie jak na razie jest zdrowy i sie nie wścieka (ale nadal ma takie głupie ubranie-takie jakby mu pies przed chwilą pogryzł).A ja nie mam teraz Zwierzaków....a właśnie, co ta kolesia w żóltym kapeluszu może zrobic zombiakowi???
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Cóż,mój zombie nigdy nie był groźny i nie miał podartego ciuchu.Musisz się przekonać na własnej skórze czy jest groźny.
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
(a to nie sa zombie tylko porazenie prądem wlasnie gdy twoj sim bedzie porazonym umiera przegrywasz z kostruchą to on z wilekim jesli masz szczecie oddaje mu takie zycie)P.S:Jak wiecie lub nie jeste strasznie ciekawska więc prosze powiedz w jakiej to sie stalo rodzince Nazwisko i czy stworzona przez ciebie czy jush byla w grze?? |
|
|
|
#6 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Tak, on zawsze bedzie zielony :/ chyba że move_objects.. bo to takie.. okropne, zielony człowiek ;/
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Nigdy nie sprzedawaj zombiego! Jest szans 50%, że wtedy zniknie i już go więcej nie zobaczysz! (Będzie na ikonce członków rodziny). A juz na pewno nie sprzedawaj Frankenstaina bo wtedy jest 1% szansy, że zostanie w Twoim domu ( a nie zniknie).
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Lepiej odczekać, ale mi jeszcze nigdy Frankejsztajn nie został w domu. Tylko Zombi(umarły) mi znikł!
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
mi się tak nigdy nie robiło ale mam sposób na frankiego: jak się zmieni to włączyć tryb budowania i zrobić izolatke
ps: to dla moderatorów przepraszam za offtopa |
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|