|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Kiwdys jak miałam samą matkę z dzieckiem wszystko było ok, ale gdy rodzina powiększyla się to dyrek zaczął "znikać".
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Takie zachowanie nie jest normalne. U mnie, u jednej rodzinki, też siętak dzieje nieustannie... Ktoś mi powiedział (jak ogłosiłam problem) że podobno dyrektor nie pokazuje się w domach gdzie jest piwnica. Ale ile w tym prawdy to ja nie wiem...
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Też miałam taki problem. Dyrektor przyjechał, wysiadł ze swojej limuzyny i pojawiła mi się informacja, że dyrektor zastanawia się czy ta rodzina ma coś wspólnego z tak poważną instytucją (czy coś takiego). Nie miałam wtedy przygotowanego obiadu więc myślę, że to dlatego. W innych rodzinach miałam przygotowany obiad i dyrektor normalnie do mnie przychodził. A co do tego czekania po drzwiami to uważam, że jest to zbędne. Nigdy nie czekam pod drzwiami, a dyrektor się zjawia. Wydaje mi się też, że dyrektor zwraca uwagę na czystość domu, relacje między domownikami, ocenę jaką posiada Sim starający się o dostanie do szkoły prywatnej i może czy dom ma podstawowe wyposażenie (aby spełnić podstawowe pragnienia Sima) i czy Sim ma tam miejsce na naukę. No ale mogę sie przecież mylić
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ja chciałam ałożyć temat właśnie z tego powodu, ale znalazłam ten więc piszę :
W pierwsze dni gry dyrektor przychodził. Starałam się do zadowolic, ale po dwóch nieudanych razach w mojej rodzinie dyrektor zaczął znikać. Po prostu zjadał homara i znikał. Kończyło się przyjęcie, a dyrektora nie było. NIe wiem co robić, bo chciałaybm, żeby moje dzieci uczyły sięw szkole prywatnej ale ten dyrektor ciągle nawala :/ |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|