|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Qrde no, kolejne zaniedbanie z mojej strony. Jeszcze nie ocenilam takiego fajnego domku... <mlotek>... No ale juz.
![]() 1. Bryla calkiem ladna i nowoczesna. Nie podoba mi sie jedynie dach. Dalabym albo taki jakis spadzisty (ale nie za bardzo), albo po prostu ten plaski odgrodzilabym tym takim niziutkim ploteczkiem. 2. Ladny mietusowy przedpokoj, ale brak jakis obrazkow na scianach. 3. Kuchnia malutka i troche przytloczona tymi drewnianymi zaluzjami. Troszke malo miejsca na przygotowywanie posilkow. 4. Jadalnia chyba potraktowana po macoszemu, czy mi sie wydaje?? Gdzie klimacik przytulnosci i domowej atmosfery?? Gdzie kwiatki, wazoniki, dywaniki, zwiewne firanki?? Justynko, zawiodlas w tym punkcie. Ale zeby nie bylo ze tylko krytykuje, o nie!! Teraz to co wyszlo wg mnie GENIALNIE! 5. Sypialnie, sypialnie i jeszcze raz sypialnie. Jestes mistrzynia w projektowaniu sypialn! Czerwona bardzo ladna. Czerwona ale nie za bardzo. Wiesz jak zachowac umiar w kolorze. Brawo! Rozowa tez sliczna, wyzucilabym te ciezkie firanki i zastapila jakimis zwiewnymi, ale i tak super wyszlo! 6. Co do salonu i lazienki, generalnie nie mam sie do czego przyczepic. Domek calkiem sympatycznie urzadzony. Troszke bym zmian (minimalnych wprowazila) ale ogolem - super! |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładniusi domeczek . Strasznie mi sie podoba moja ocenka to 10/10 bo jak by inaczej ale ciekawi mnie tkai fakt jak postawiłaś to łóżko tak na ukos
prosze o odpowiedz moze bys dała link na domek ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Jak dla mnie to wszystko takie trochę.... Za szklane. No i ogródek taki jakiś pusty
![]() ![]() ![]() ![]() Eee i czy ja dobrze widzę, że w środku domu rośnie palma ? ![]() ![]() Przedpokój jest bardzo ładny, taki spokojny. Kuchnia trochę za pusta i mało przytulna. Sypialnie są całkiem przyjemne ![]() ![]() Ogółem sympatyczny domek, ale mimo wszystko zmieniłabym w nim parę szczegółów. |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Na zewnątrz jest troche dziwaczny o_O ale w środku śliczny ^^ Najbardziej podoba mi się pokój Nataszy,łazienka i kuchnia.
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
jezeli polowa oceniajacych pyta o link do domku a zamieszczajacy po kilku odpowiedziach nic nie wspomnial o linku oznacza to, ze autor wcale nie ma zamiaru udostepmniac domu ;p
z jakich powodow? nie mam pojecia.. "bo to moje!" albo ma za duzo niedociagniec.. |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ogolnie dom robi przyjazne wrażenie
![]() niezla bryła i w wiekszości ladnie w środku, ale jedno mnie męczy, a mianowicie niektóre rzeczy przenikają ściany (np. palma w salonie i łóżko w czerwonej sypialni) no ale to już jest czepianie się z mojej strony ![]() PS Czy ja jestem ślepa i nie widzę, czy tam naprawdę nie ma schodów prowadzących na piętro? |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Wszystko ładnie, pięknie, tylko jedno zastrzeżenie "NIE WIDZĘ LINKA!"*tupie nogą i robi naburmuszoną minę*
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Hmmm...
Bryła jest średnia. Niepodobają mi się okna, bo nic przez nie nie widać(przynajmniej takie mam wrażenie). W środku jest cudownie! Bardzo mi się podoba! Więc: Bryła: 6/10 Wnetrze: 10/10 Razem dam: 9/10 :* A jak dasz do ściągnięcia i A jak jeszcze mi powiesz, że masz nocne życie i Na studiach to: 10/10 Pozdrawiam i czekam na odpowiedź! :* |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Eeeeeno, domek bomba
![]() ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|