|
|
#12 |
|
Guest
|
Bardzo ładny dom. Ładne wnętrza i z zewnątrz też ładny. Duży plus za to, ze jest clean. Ja nie lubię dodatków z neta i dlatego zasługujesz na 9/10
A i Balbina też ładna
|
|
|
#13 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
#14 | |
|
Guest
|
Cytat:
. Co do Balbinki to za dużo w niej nie zmieniałam tylko w lusterku fryzurę, szminkę, brwi i cień do oczu, jeśli będziecie chcieli mogę podać linki do tych dodatków.
|
|
|
|
#15 |
|
Guest
|
Domek naprawde bardzo ładny;] Mimo, że wole styl "skandynawski" czyli taki z IKEI xD chyba wiadomo, nie?
to muszę przyznać, że musiałaś się niemało napracować, żeby zbudować i urządzić takie cacko Nasuwa mi się pytanie: jak robić tak "krzwo" postawione meble? tzn. żeby nie stały tak poziomo czy pionowy tylko na skos? b. proszę o odpowiedź.. z góry dzięki
|
|
|
#16 |
|
Guest
|
Łał, naprawde nieżle "odpicowana" teraz ta chałupa
choc w takim klasycznym stylu, daje 8/10
|
|
|
#17 |
|
Guest
|
bardzo mi sie podoba twoj domek szczegolnie z zewnatrz, bo w wewnatrz masz troche minusow chociazby za ten niebieski pokoik dla malucha
9/10 ps. rzeczywiscie laska z tej biedakowej sie zrobila;p |
|
|
#18 |
|
Guest
|
Mi się podoba nie mam nic do tego..
Mi gdy by sie komp nie wyłanzcał to bym tez cos umeblowała a mi ten komp pada wtedy kiedy gram !! W SIMSY Ocenka - 7,8/10 Ponieważ domek z zewnątrz jets ok ale w śwrku robiony ta satrodawnie ja bym zrobiła nowocześnie!! |
|
|
#19 |
|
Guest
|
Ładne z zewnątrz (metamorfoza to ci wyszła). Kibel na dole trochę śmieszny :laugh: . Troszkę za mała działka, bo wszystko jest upchnięte. Przedpokój i salon są ok (czemu wstawiasz telefon??!). Pokój Błażeja jest na odwal się, tak samo gabinet (no nie mów mi, że za 1.000.000 nie wystarczyło na lepszy komputer. Całkiem nieźle - dasz numerki lotka? 7/10
|
|
|
#20 |
|
Guest
|
jest taki o
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |