![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Czy mogłabyś dać cały domek do ściągnięcia? Wnętrze bardzo mi się podoba - na zewnątrz trzeba jeszcze wiele poprawić. Jednak ze względu na wystrój - 8/10. Proszę o link do ściągnięcia!
|
![]() |
#13 | |
Guest
|
![]() Cytat:
---link---- Edit: firanki: http://www.4eversimfantasy.net/bathroom5.htm A i ten domek jest razem z rodzinką. Ostatnio edytowane przez riannon : 25.02.2006 - 14:12 |
|
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Należy poprawić przede wszystkim kolor ścian domku - ten odcień różu jest po prostu nieładny. Dach nie może być czerwony, bo nie pasuje do całości. A kwiaty na dachu i balkonie wcale nie upiększają, lecz zaśmiecają. Zwykły dach z romantycznym tarasem i stylowym balkonem rodem z ,,Romea i Julii" pasowałby jak ulał.
|
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Raczej nie przepadam za różem, ale domek mi się podoba
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Dziś jestem wredna, bom chora,. Dopadł mnie podły wirus i mam kiepski humor - odpowiedni do krytykowania.
![]() Słodki domeczek - jak lody malinowe - odczepcie sie od kolorystyki, to nie wściekły, żarówiasty, barbiowaty róż, a pastel... Z wad - brakuje mi barierek na tarasach. Łazienka, salonik, toaletka i sypialnia - zdecydowanie ładne, delikatne, kobiece i romantyczne. Co prawda to nie moje klimaty, ale - zdecydowanie odbija sie pozytywnie na tle ostatnio modnych modern-chłodni. |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Nie nawidze różowego, ale musze przyznać że domek jest wy***isty
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nawet ładny, w salonie jest trochę pusto :> (ja to jednak lubię się czepiać xD ) daję 7/10
![]() |
#19 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Mmm... rozplynelam sie w marzeniach.. Jak tak patrze na te zwiewne tkaniny, romantyczne, stylowe dodatki, ah... Ta sielanke burzy mi tylko zewnetrzny kolor elewacji... swinkowy roz... xP Zmien to a bedzie to najladniejszy dom dla romantyczek jaki widzialam.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|