Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 25.02.2006, 13:23   #11
riannon
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Kajduk
Daj, daj. Prosze mi powiedziec skad pani Perelka ma firanki tego domu x>
Własnie wgrywam na serwer A firanki sprawdzę w grze, bo nie pamiętam.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 25.02.2006, 13:24   #12
kitka
Guest

Domyślnie

Czy mogłabyś dać cały domek do ściągnięcia? Wnętrze bardzo mi się podoba - na zewnątrz trzeba jeszcze wiele poprawić. Jednak ze względu na wystrój - 8/10. Proszę o link do ściągnięcia!

stare 25.02.2006, 13:52   #13
riannon
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał kitka
Czy mogłabyś dać cały domek do ściągnięcia? Wnętrze bardzo mi się podoba - na zewnątrz trzeba jeszcze wiele poprawić. Jednak ze względu na wystrój - 8/10. Proszę o link do ściągnięcia!
A co trzeba poprawić??
---link----
Edit: firanki: http://www.4eversimfantasy.net/bathroom5.htm A i ten domek jest razem z rodzinką.

Ostatnio edytowane przez riannon : 25.02.2006 - 14:12

stare 25.02.2006, 14:53   #14
kitka
Guest

Domyślnie

Należy poprawić przede wszystkim kolor ścian domku - ten odcień różu jest po prostu nieładny. Dach nie może być czerwony, bo nie pasuje do całości. A kwiaty na dachu i balkonie wcale nie upiększają, lecz zaśmiecają. Zwykły dach z romantycznym tarasem i stylowym balkonem rodem z ,,Romea i Julii" pasowałby jak ulał.

stare 25.02.2006, 15:06   #15
Estera
Guest

Domyślnie

Raczej nie przepadam za różem, ale domek mi się podoba Szczególnie toaletka Niny.

stare 25.02.2006, 15:59   #16
Margierytka
Guest

Domyślnie

Dziś jestem wredna, bom chora,. Dopadł mnie podły wirus i mam kiepski humor - odpowiedni do krytykowania.

Słodki domeczek - jak lody malinowe - odczepcie sie od kolorystyki, to nie wściekły, żarówiasty, barbiowaty róż, a pastel...

Z wad - brakuje mi barierek na tarasach. Łazienka, salonik, toaletka i sypialnia - zdecydowanie ładne, delikatne, kobiece i romantyczne. Co prawda to nie moje klimaty, ale - zdecydowanie odbija sie pozytywnie na tle ostatnio modnych modern-chłodni.

stare 25.02.2006, 18:50   #17
Nox
Guest

Domyślnie

Nie nawidze różowego, ale musze przyznać że domek jest wy***isty naprawde świetnie zrobiony i romantyczny i prześliczna łazienka.Daje 9,5/10

stare 25.02.2006, 19:39   #18
Sweetie

Reputacja: 10
Domyślnie

Nawet ładny, w salonie jest trochę pusto :> (ja to jednak lubię się czepiać xD ) daję 7/10
stare 25.02.2006, 20:18   #19
riannon
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Nodesha
Nawet ładny, w salonie jest trochę pusto :> (ja to jednak lubię się czepiać xD ) daję 7/10
HA!! Wiem, ze jest trochę pusto, ale jak próbowałam coś dodać to wyglądało bardzo źle Było nackane, więc zostawiłam tak

stare 26.02.2006, 10:02   #20
konwallia
Guest

Domyślnie

Mmm... rozplynelam sie w marzeniach.. Jak tak patrze na te zwiewne tkaniny, romantyczne, stylowe dodatki, ah... Ta sielanke burzy mi tylko zewnetrzny kolor elewacji... swinkowy roz... xP Zmien to a bedzie to najladniejszy dom dla romantyczek jaki widzialam.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania