![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
super ale zadziwia mnie jedno...poco telefon?
1o/1O ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ps:zamiawam bryłkę (są jakieś dodatki do NS i NŻ??)na jutro Ostatnio edytowane przez Sacline : 02.03.2006 - 14:47 Powód: zamówienie |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Telefon ? A czemu nie miałoby go być ? Przecież tak fajnie wygląda ^^.
|
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładna parcelka. Widze że zrobiona już w WB
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Super, tylko ta kopuła... . 9/10.
ps.ten samochód to ściągany? |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Kolejny powód dla którego muszę mieć WB
![]() Normalnie cód, miód i orzeszki^^ Znakomite połączenie mebli wsio-wiejskich i nowoczesnych. Daj do ściągniecia. Jak będe miała WB to sobie ściągne *_* |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Z tą kopułą to już wyjaśniałam - jak coś mi się już spodoba to nie patrzę czy to pasuje czy nie tylko "wsadzam" gdzie popadnie xD.
Samochód ściągnięty. Ok, postaram się dać domek do pobrania, cieszę się, że podoba wam się mój "wytwór" ![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Nawet ładnie. Chociaż nie pasują mi te kafelki i podłoga w łazience. Po co tam jest przewijak?? Fajny mostek, co prawda trochę krzywy, ale pomińmy to
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Powinienem napisać:
"Weź tu tego nie pokazuj, bo ja dopiero jutro będę miał własny biznes i działasz mi na nerwy..." Ale wcale tak nie mówie. A oprócz tego... Bardzo ciekawy domek. Nieładny dach, ale umiem zrozumieć chęć wypróbowania wszystkiego... Styl trochę "archaiczny", ale tak w ogóle to jest dobrze... UN |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
No tak, wiedziałam, że w końcu ktoś zauważy ten troszkQ krzywy most. Ale uwierzcie mi - prostszego dać się zrobić nie dało
![]() A przewijak ? No to chyba każdy wie, do czego służy ![]() ![]() Yhym, a co droga Perełka ma do kafelków i podłogi w łazience? Bo ja nie wiem, wg. mnie bardzo dobrze wyglądają, no i pasują tam. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|