![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Moim zdaniem nieźle jak na pierwszy dom, ale jest trochę wad, np.:
- te krzaczki przed domem są aż za równo poustawiane, - dziwnie wygląda moim zdaniem ten niebieski podest przed wejściem, - fajnie, że w środku zrobiłaś ukośne pomieszczenia, tylko widać tam taką szparę w kuchni (widoczna z rzutu z góry). Najbardziej podoba mi się łazienka- i kolor, i rozłożenie mebli (tylko po co ta fontanna?) i wierzba na wyspie. ![]() ![]() Z zewnątrz domek dosyć ładnie się prezentuje (tylko te krzaczki i podest...) Ogólnie jest średnio, 5/10, całkiem nieźle jak na początek. ![]() Pozdrawiam
#13 |
Guest
|
![]()
Jak na pierwszy dom jest ałkiem spoko!! Tylko nie podobają mi się te podłogi! Wogóle nie pasują! Jak można dać "wylane" (
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Z zewnatrz ladny, we wnatrz okropny
![]() popatrz na te pomieszczenia, na ich wielkosc.. jakbys krzyknela echo to by sie odbilo 10 razy ![]() |
![]() |
#15 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak na pierwszy to całkiem nieźle.
Najbardziej nie podoba mi się niebieski 'ganek', zupełnie nie pasuje do całości. Wewnątrz też niektóre kolory się gryzą... Nie mój styl... 5/10
#16 |
Guest
|
![]()
Sczerze to mało symetryczny i dziwnie urządzony jednym słowem !badziewie! :con:
|
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Bryła super.Wszystkie pokoje podobają mi się
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Bryła
- nawet ładna ale coś mi w niej nie pasuje Wnętrze - trochę przesadzone ale nawet ładne ogród - ładny ...nic do niego nie mam Nie podoba mi sie ta wylana podłoga przy wejściu Moja ocena- 6/10 |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Niom ... taki domciu
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Jak dla mnie zbyt typowy.Taki, taki...no...typowy.Bo nie da się tego lepiej okreslic.Chodzi o to ze tam nie ma nic zachwycajacego.Ale ładny jak na typowy domek.Tylko nie wiem co robi fontanna w łazience 6,5/10
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|