|
![]() |
#1 | |
Guest
|
![]() Cytat:
BUEHAHAHAHAHA! Moje fs tez nie jest jednym z najlepszych,ale nie wyśmiewam sie tak jak ty.Owszem z mojego się wyśmiewam,ale nie z innych.Może pokazesz swoje fs?Czy zdajesz sobie sprawę,że zrobiłas jej przykrość?!Nie zauwazyłas,jak bardzo sie stara?! Mówisz,że powinna najpier obmyśleć fabułę-może i tak zrobiła?Nie pomyślałas o tym.Po za tym kto powiedział,że z tego fs ma być jakies wielkie dzieło Kopernika?Kazdy pisze tak jak potrafi,jeden lepiej,drugi gorzej.Ja jestem osobiście wściekła na takie osoby,jak ty.Bo można krytykowac,owszem,ale w umierny sposób.Na moim forum jest wiele negatywnych komentarzy,też staram sie jak mogę,ale i tak mi nie wychodzi.Dlatego też jestem wdzieczna za szczerą opinie,ale inni nie znechęcają tak do pisania fs jak ty.Bo ty bardzo zneichęciłas ta dziewczyne.Masz najpier obmyśleć fabułę-na pewno obmyślała!Gdyby tego nie zrobiła to dzisiaj nie miałabys okazji wyśmiewac się z tej fabuły. |
|
![]() |
|
![]() |
#2 | ||||||||
Guest
|
![]() Cytat:
I byłabym wdzięczna za wyjaśnienie tego nagłego wybuchu wesołości, gdyż jest dla mnie całkowicie niezrozumiały. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Po co to piszę? żeby ci uświadomić dziecko, jeśli pozwolisz bym tak cię nazywała, że na autorze spoczywa ogromna odpowiedzialność i niezależnie od tego co pisze i tak musi wykazywać się maksymalną chęcią i motywacją. No i musi uczyć się na błędach. Nie palnij mi tylko teraz tekstu, że skoro i tak będą nas kojarzyć po pierwszym tekście to nie opłaca się rozwijać, to też jest straszna głupota! Istotą pisarza jest samodoskonalenie się wciąż i wciąż i wciąż. Trzeba sięgac do tego, żeby wydostać się z tej naszej głupiej półki i pnieść się w górę, żeby czytelnicy zapomnieli o tym naszym pierwszym, niefortunnym tekście. Asia powinna właśnie to zrobić, uczyć sie na błędach. Wielu zaczynało tak jak ona. Cytat:
Bardzo chętnie bym zerknęła na twoje teksty i ewentualnie wystawiła odpowiedni komentarz. Cytat:
|
||||||||
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Racja, nie każdy może pisać tak samo dobrze. Ale od czego są bety? Przecież nawet, przy najmniejszej linii oporu, można pokazać fs koleżance, która jest dobra z polskiego, i na pewno poprawi błędy. Każdy może zamieścić fotostory, ale żeby było dobre, należy się jeszcze trochę postarać. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Nawet niezłe
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |