|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
domek z zewnątrz cudny.. szczególnie podobają mi się baseny - ciekawy pomysł..
bryła i otoczenie - 10/10 pokój dzienny b. ładny.. łazienka trochę taka mała ale też mi się podoba.. świetne sypialnie!! tylko że wszystko jest utrzymane w jednej tonacji co mi się nie podoba.. jest takie mdłe.. - 7/10 aha !! jeszcze kuchnia.. taka mała że niej zapomniałem.. ![]() ocena końcowa: 8/10 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Piękny domek ! Po prostu rewelacja ! Skąd masz fotele ? Daję 10/10
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
no stary napracowales sie nieźle musze przyznac w sumie to calutki dom jest spoko mysle ze mozesz dac tu linka z domem i z calym floderem downloads (po to downloads zeby byly meble z neta itd) a nie jeden sciagnie twoj dom moze bede to nawet ja ;]
100/10 |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Rider41: pewnie nie zauważyłeś ale jestem kobietą, to po pierwsze. Po drugie dom jest clean, czyli nie zawiera dodatków z neta! Po trzecie, dom można ściągnąć na SW w moim dziale.
dagust: Jeśli chodzi Ci o te fotele z salonu to są ze "Zwierzaków". Pozdrawiam, S. |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Supcio!!!!!!!
|
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Fajny ale niepasowały mi te maski na ścianie one mi się bardziej kojarzyły z Brazylią i te krzewy z kulami też coś niepasowały do reszty domek ogólnie fajny prucz tych dwóch szczegułów daje 8.4/10
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Podoba mi się. Szczególnie ogród, taki fajny kaktusowy... Lubię kaktusy@
Trzymasz się głównego motywu czyli kolorów pustynnych - to jest duży plus!! Fajny domek, ogólnie oceniam na 10 |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Wszystko mi się bardzo podoba. Nie pasują mi tylko te maski na ścianie. Poza tym nie mam zastrzeżen. Szkoda, ze nie dasz tu linka na sciagniecie, bo nie przebywam na SW. 9,9/10
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Domek przecudny:* 100000000000/10 możesz dać tu link do ściągnieńcia bo nie wiem co to sw
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 13
|
![]()
BOOOOOSKI!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |