![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Zrobiłam to i niestety bez zmian... ![]() mam narazie the sims 2 nocne życie i folder "Downloads" ma być w the sims 2?? czy noce Życie...bo ja mam w the sims 2 ... dodatki normalnie rozpakowuje i jest plik PACKAGE.. CZy coś źle robię?? Pomorzcie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Tak, robisz coś źle.
Dodatki mają być w: Moje Dokumenty -> EA GAMES->The Sims 2 -> Downloads. Jeśli nie masz folderu Downloads to go stwórz ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Guest
|
![]() Cytat:
mAM Tak jak piszesz ![]() i nic ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
A czy dodatki są wypakowane?
![]() Czy pościągałaś meshe? Czy folder na pewno jest w Moich Dokumentach a nie w Moim Komputerze? ![]() I czy folder na 100% nazywa się "Downloads" ? Możliwe, że zrobiłaś literówkę, nawet przez najmniejszą potyczkę - literówkę dodatki mogą nie działać... ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Dzięki Już działa! ![]() ![]() ![]() ![]() DZIĘKUJĘ Ślicznie JESZCZE RAZ!!!!! A TERAZ Mała prośba::potrzebuję Duży Dom-najelepiej umeblowany nowoczesnymi i nowymi meblami ![]() ![]() I DOM DO The sims 2 noce życie i 4 pory roku bo zaraz mam mieć ![]() buźka:*:*:*:* ![]() |
|
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Tylko ja bym chciała takie domy,które robicie....były też kiedyś fajne strony... ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|