![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() Cytat:
niektórzy ludzie nigdy się nie przemęczają, dlatego rzeczywistosć wyglada tak szaro... a co do simki, hmm, trzeba przyznać Dorota, ze Twoje simki sa jednymi z lepszych, czesto przewyższają jakościa te z zagranicznych portali. Bardzo realistyczne, zadziwiająco realistyczne, w zasadzie trudno mi cokolwiek napisać, bo sa gusta i guściki jeśli chodzi o typy urody. Mimo, ze żadna z Twoich simek nie ejst w "moim typie" to doceniam twoje starania, bo ta realistycznośc jest bardzo nadzwyczajna. |
|
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
serendipity, boże, przestań się czepiać, to, że nie lubisz Niverrq nie znaczy, że musisz mu dogadywać do kazego napisanego przez niego posta. Przystopuj :]
Simki są ładne, jednak dla mnie trochę plastikowe, jak już wczesniej wspomniałam, nie mój typ, zazwyczaj podobają mi się bardziej naturalne :p |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Nie mam zamiaru z niczym przystopowywać, poza tym nie czepiam się, tylko podkreślam pewne fakty, bo tak wogóle to nivereqq zaczął... Sorry za offtop.
Poza tym mówienie do mnie "boże" (i do tego z małej litery) to chyba gruba przesada XDDD, ale w każdym baz razie dziękuję Xd nie czuję się Bosko. |
![]() |
#14 | |
Reputacja: 13
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Dziękuję Wam z całego serca za wszytskie komentarze.
Dziś mam dla Was Simkę Monikę. ![]() ![]() ![]() Skintone : by peggysims2 oczy : by Icedmango włosy : by rosesims2 (niezawarte) makijaż brwi : by Helaene puder + róż do policzków by A.S.K cień : by Cocosims kredka do oczu : by thesimssi2 tipsy : by VXN ( niezawarte ) maska : A.S.K Ubranie Biala koszula : (niezawarte) Zapraszam do pobierania ze strony SIMART http://simart.bnx.pl Pozdrawiam Dorothea |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Ta Simka mniej podoba mi się niż tamte pozostałe. Ale nie jest zła. Oceniam ją na 7/10
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Kochani specjalnie dla Was nowa Simka do pobrania ze strony SIMARTa
ANNA ![]() ![]() ![]() Skintone : peggysims2 oczy : modthesims2 włosy : peggysims2 ( niezawarte ) brwi : by Halaene maska : by A.S.K cienie : by Aleesha ( Cocosims ) pomadka : by barcelonista zarys włosów : by Meike tipsy : by Vxen ( niezawarte ) biżutria : peggysims2 ( niezawarta ) bielizna : by Lianasims2 ( niezawarta ) Zapraszam do komentowania Całuję gorąco Dorothea |
![]() |
#18 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Poza tym mówienie do mnie "boże" (i do tego z małej litery) to chyba gruba przesada XDDD Kochanie, pisanie Twojego nicka z małej litery to też przesada, co dopiero mówić o wielkiej literze :-) Spokojnie, nie rzucaj się tak. Jeszcze jeśli czegoś nie zrozumiałeś zapraszam na pm :-) - Dorothea, ta blondynczka nie w moim typie, chociaż jest ładna. Ta druga, Anna bodajże, uch, szczerze to mi się nie podoba. Ma taką "męską" twarz ![]() |
|
![]() |
#19 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Co do simek, monika najladniejsza ![]() |
|
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Najładniejsza na razie Monika , ładne ma rysy twarzy.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|