![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Zapraszam do komentowania i oceniania
Simka Vanessa ![]() Skintone : by peggysims2 oczy : by icedmango włosy : by peggysims2 ( niezawarte ) tipsy : vxen ( niezawarte ) Makijaż maska : by Louis@SimCribbling cień do powiek ( nie ma ) kredka do oczu : by barcelonista pomadka : by icedmango Ubranie Bielizna :by LianaSims2 ( niezawarte ) DO POBRANIA ZE STRONY http://simart.bnx.pl ![]() Pozdrawiam. Dorothea ![]() Ostatnio edytowane przez Dorothea : 06.09.2007 - 13:31 |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Jak już to włosy są z Peggy....
A simka zbyt "plastikowa" jak dla mnie, skin jest dziwny, a tak to całkiem niezła :d |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Masz rację co do włosów pomyliłam się
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładna tylko sprawia wrażenie takiej lalki Barbie
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Chciałam Was bardzo serdecznie przeprosić za niedziałający link do w/w Simki ale już wszystko naprawiłam i działa jak należy.
Kolejna Simka SARA. ![]() ![]() ![]() Sara kolor skóry : by Luis oczy : by barcelonista włosy " by raonsims ( niezawarte ) biżuteria : by peggysims2 ( niezawarta ) maska : luis + A.s.k pomadka : by MNG tipsy : by vxen ( niezawarte ) bielizna : by LianaSims2 ( niezawarta ) Simka do pobrania stąd WYMAGANA REJESTRACJA Buziaki. |
![]() |
#6 |
Reputacja: 18
|
![]()
Super !
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Kolej na Julie.
Julia jest totalną romantyczką. Czy odnajdzie swego Romea ? ![]() ![]() ![]() ![]() Skintone : by Coris odcień i tautuaż Dorothea oczy : by Barcelonista włosy : by Myos makijaż brwi : by Helaene puder + róż do policzków by A.S.K cień : by Barcelonista Summer kredka do oczu : by Barcelonista tipsy : by VXN ( niezawarte ) maska : A.S.K Ubranie Suknia : by peggysims2 ( niezawarta ) Bielizna : by LianaSims2 ( niezawarta ) Zapraszam do komentowania i pobierania ze strony SIMART Całuje. Dorothea. |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ładne robisz simki
![]() ![]()
#9 |
Guest
|
![]()
Ta Julie jest naprawdę ładna
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
No ładne. Czy możesz podać mi link do fryzurek?
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|