Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 20.04.2008, 19:49   #11
Sheba
Guest

Domyślnie Odp: 'W ciągłym Chaosie' by Sheba

czarnuch- Kompletnie nie kapuje twojej wypowiedzi 'Jeszcze bardziej nie podobają mi się prosiaki na podłodze w sypialni. Wydaje mi się, że podłoga nie jest odpowiednim miejscem na tak małe dzieła sztuki. Bo zakładam, że są to (a przynajmniej miały być) dzieła sztuki, a nie żywe zwierzęta, które za chwilę zaczną biegać po domu i rozgrzebywać podłogę do mokrego błota. ' ? że co ?! jakie prosiaki ? gdzie tyje widzisz ? :/ a co do kuchni to najwidoczniej niegustujesz w nowoczesnym stylu bo najwidoczniej nie widziales jezzce blatu kuchennego jako stuł połaączonegoz resztą kuchni :/ Chyba araczej nie,sorry ze tak najechalam ale no jesli czegos nie kapuje to wale prostoz mostu xD

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 20.04.2008, 20:03   #12
Nat95_Emosia:)
Guest

Piekny domek .. oczywiscie 10/10 !! Nic dodać nic ująć .. tylko .. nie ma ogródka za dużego , ale to tam jak dla mnie nie rzutuje ...

I zgodzę się tu z Shebą ... nie rozumiem twojego komentarza ... Simy nie mogą ochlapać sie tłuszczem z patelni ...

Ostatnio edytowane przez Nat95_Emosia:) : 20.04.2008 - 20:06

stare 20.04.2008, 20:07   #13
zanetka89
Guest

fajny domek nie podobają mi się tylko te kafelki w łazience, daję 9,5/10

stare 20.04.2008, 21:31   #14
kubuss

Reputacja: 10

A więc chce mi się pisać więc się trochę rozpiszę

Przedsionek:

Bardzo ładny mały, trochę w nim kwiatków, stojak na parasolki i szafka. Moim zdaniem super. Ocena: 10/10

Kuchnia:

Mała, ładna, skromna. Znalazły w niej się kwiaty i najpotrzebniejsze rzeczy, nie jest zagracona. Kolory hmm biały i zielony super połączenie, podłoga może być nie jest zła. Niepodoba mi się tylko ten pomysł z tym stołem, ale ujdzie. Przydałby się też jakiś obrazek. Ocena: 10/10

Sypialnia:

B.ładna, kolory i podłoga pasują do siebie. Jedyne co mnie odpycha to ta pościel na lóżku, mogłaś dać jakąś zieloną lub żółtą. Fajny obraz. Ocena: 10/10

Salon:

Moim zdaniem salon nie jest pusty, a przestronny Super wypoczynek, dużo kwiatów, obrazy i elementy ozdobne typu: walizki, dywan. Kolor ścian jest taki monotomny, taki bez wyrazu, pasował by tu jakiś jaskrawy kolor. Ocena: 10/10

Łazienka:

Zacznę od płytek na podłodze i ścianie są super, hmm moim zdaniem wszystko co brązowe jest cool Wyposażenie też jest super Ocena: 10/10

Bryła:

Bryła bardzo mi się podoba, zmieniłbym tylko ten dach. Ocena: 10/10

Ogród:

Hmm parę kwiatków wystarczy i tarasik za domem. Też nielubię robić wielkich ogrodów z drzewami, krzakami, ścieżkami itp. Ocena: 10/10

Ocena końcowa:
Wnętrze: 50/50 ,czyli 10/10
Bryła: 10/10
Ogród: 10/10

O.o Jesteś pierwszą osobą, która po takiej rozbudowanej ocenie opisowej dostała maksymalną ilość punktów. Możesz czuć się zaszczycona z taką oceną. Gratuluję, i czekam na następne domki twojej produkcji.

pozdrawiam:
kubuss
kubuss jest offline  
stare 21.04.2008, 12:49   #15
Sheba
Guest

Kubuss- Oj naprawde :* Szokło mnie to bo w wszytskich ocenach dostalam 10/10 co mnei abrzdo uszczesliwiło i zmotywowało do nastepnego projektu ;] Myślałam ze jesli zobaczycie ak zagracone miejsca to ze postawicie mi malo pk .a tu włansie dobrze wzytsko dopasowane z czego niezmiernie sie ciesze Wzoruje sie sama sobą - robie to i projektuje co uwarzam za własciwe mam nadzieje ze to doceniliscia : juz to spostrzegłam . Już an same pzyjscie juz mi sie pojawił usmiech na twarzy :* dziekuje wam bardzo i jeszzce raz niezmiernie mi milo dostac takie oceny i byc zaszczycona dostać najwiekszośc ilośc pk. od takiej osoby ak własnie ty

EDYCJA:
Kotek23-Dzikei za ocene ;]

Pzdr. I wielkie dziex ( niew iem który to raz ale normalnie super sie tarz czuje ) od Sheby :*

Ostatnio edytowane przez Sheba : 21.04.2008 - 13:08

stare 21.04.2008, 12:51   #16
kotek23

Reputacja: 10

Nie mam zastrzerzeń.
Może jedno, mały ogród.

9,5/10

Zapraszam do mnie!

Zapraszam do mojego ZOO. =]
mycha352.mondozoo.com
Chcesz założyć własne ZOO?.
Napisz do mnie, na pewno pomogę. : )

kotek23 jest offline  
stare 21.04.2008, 16:57   #17
luja

Reputacja: 22

Bryła to raczej klocek. Dach do niej nie pasuje.

Front domu ładnie sie prezentuje.
Ogrodu poza paroma drzewkami nie ma.
Fajny pomysł z umieszczeniem ławek pod dachem.

Wnętrze urządzone raczej normalnie.
Jakoś tak nie pasują mi te żaluzje przy lustrze. Są za duże i nie pasują do koloru okien.
luja jest offline  
stare 22.04.2008, 14:40   #18
Sheba
Guest

Hmm.. Klocek ? ;( No ale ty masz inne upodobania wiec cie niebede nękać jak inni ;] pzdr :*

stare 22.04.2008, 16:30   #19
Wielebny
Mod emeryt

Reputacja: 9

Wnętrze całkiem ładne , ciepłe ale niczym za bardzo nie przyciąga uwagi jedynie łazienka bardziej mi się podoba od reszty . Na zewnątrz nic szczególnego prosta bryła nie ma ogrodu i te pomieszane style małe klasyczne okna a zaraz obok duże nowoczesne okno.
Ogólnie dom może być ale zewnątrz mogłaś\eś bardziej się postarać . dam 7\10
Wielebny jest offline  
stare 23.04.2008, 17:03   #20
Sheba
Guest

A.. skorzystam z toich rad napewno pzdr.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania