![]() |
#12 |
Reputacja: 14
|
![]()
Wiejskie domki mają duszę, to coś co sprawia, że każdy czuje się tam dobrze, mają klimat, którego nie trzeba się doszukiwać.
W Twoim domku tego wszystkiego brakuje. Wykorzystanie w domku mebli z "kolekcji wiejskiej", nie czyni go wiejskim. Bryła jest ciekawa, ale raczej nie przypomina bryły wiejskiego domku. Nie podoba mi się balkon wiszący w powietrzu. Moim zdaniem jest zbyt duży, aby tak sobie odstawać od domu, bez żadnej podpory. Wnętrza są duże i puste. Z tych pomieszczeń, które pokazałaś na nielicznych zdjęciach najlepsza jest niebieska sypialnia. Ogólnie dom wygląda na porzucony w połowie trwania prac remontowo - budowlanych ![]() Czy w tym domu w ogóle ktoś mieszka? Bo raczej na to nie wygląda. Może gdyby zamieszkała tam jakaś rodzinka, łatwiej byłoby Ci umeblować i udekorować dom. Dam Ci więc najlepszą radę: baw się simami ![]() Pozdrawiam ![]()
#13 |
Guest
|
![]()
nawet fajny xD
A ty te schody robisz z podwyższewniem? [ bo mi nie wychodzi ] Czy masz jakiś dodatek albo program? |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Niektóre pomieszczenia są zbyt duże. Najpierw zaplanuj domek, zrób małe pokoje (ale nie zbyt ciasne), a oceny będą lepsze
![]() Jak narazie 6/10 |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Za duży dom .... ZA dużo wolnego miejsca. A gdzoie ogród ?! Bo jak jakoś go nie widzę duży minus za brak ogrodu oraz -3p za duże pomieszczenia.....A bryła mi sie nie podoba i moim zdaniem ten dom to wiejski nie jest .... -2p za brak ogrodu i -3p za duże pomieszczenia.. i dużo -3 za bryłę i okna .. ocenka to 2/10
|
![]() |
#16 |
Reputacja: 10
|
![]()
Umeblowanie i styl mebli dobre. TOŻ TEN DOM WYGLĄDA Z ZEWNĄTRZ JAK KOSZTOWNA WILLA MILIONERA
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|