![]() |
#2 |
Reputacja: 14
|
![]()
Jak dla mnie: Za duże pomieszczenia (niektóre) i za wielki dom
![]() 5\10 |
![]() |
![]() |
#3 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Bryła duża , ogród żaden jedynie kilka drzew a w środku pusto.
W niektórych pomieszczeniach jak widać na rzutach . Obydwie sypialnia mi się nawet podobają a reszta kiepsko . Ten sam błąd co zawsze gdy ktoś stawia swój pierwszy dom czyli Wielki Pusto w środku ocena 2\10 te 2 pkt. to za 2 sypialnia
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Więc tak:
Ładna bryła, za duże pomieszczenia (w domu jest pusto), za ciemny salon. Podoba mi się niebieska sypialnia, ma klimacik wiejski. Ocena ogólna: 7/10 |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
za duże pomieszczenia, za mało zdjęć pomieszczeń dałaś, meble są sztucznie poukładane, daję 5/10
|
![]() |
#6 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Mi się podobają niebieskia sypialnia i różowy pokoik, natomiast reszta pomieszczeń wydaje mi się za duża i za pusta.
Brak też jakiegoś fajnego ogrodu... Ale bryła, mimo, że duża jest fajna. Ogólnie 7/10 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
dziękuje za opinie
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Bryła : 8 / 10
Kuchnia : 5/10 Salon : 6/5 Sypialnia#1 : 9/10 Sypialnia#2 : 7/10 za różowy! Razem : 35/100 |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Powiem tak, za duży dom, chciałabyś słyszeć echo z tv? bo ja nie. Za duża pustka w pokojach. Staraj się budować mniejsze domki dla jednego sima.
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
5//10
za duże pomieszczenia |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|