![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Flavour - no cóż, w dziedzine ogrodów nie jestem ekspertem, totalny brak mi wyobraźni, chociaż sama mam ogród wielkości botanicznego, także powinnam w tej kwestii robić jakiś ciekawsze rzeczy, ale to mi ani trochę nie wychodzi. z resztą wampiry i tak nie będa oglądać ogrodu za dnia =]
Kubuss - dzięki. barierka wprawdzie i tak już od dawna w domu ejst, bo do rodziny dołączył kot i nie było gdzie postawić spania =] .
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Tak szczerze mówiąc to fajna
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Drzewa w ogrodzie są zabójcze
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Bryła domy jest okropna rozumiem że wszystko jest clean ale nawet bez rzeczy z netu do się wybudować coś ładnego . Ogród hmm kilka chaotycznie ustawionych drzew i krzaków nie czyni jeszcze z tego ogród aa i wracając do bryły głównie brzydko wygląda przez ten dach .
Wnętrze kolorowe i starodawne gdyby nie sypialnia nie wiedział bym że to dom dla wampirów . Ogólnie to mi się nie za bardzo podoba jedynie salon jest w miarę przytulny, Bryła 2\10 Ogród2\10 Wnętrze 3\10 Ogół 2.3\10
#15 |
Guest
|
![]()
Taki se ocenka 5/10
|
![]() |
#16 |
Reputacja: 17
|
![]()
Zaczynam współczuje głowie rodziny dymiącemu na fotelu ogólnie troszke za dużo światła wpada do pomieszczeń domki clean jest the best, ogródek ehhh gust wampirzy
![]() ![]() ![]() ![]() Ocena: 6/10 to nie jest zła ocena gdyby ten wampirzy oszlifować szlifem Bjork bądź innego profesionalisty było by wspaniale <OK> ![]() ![]() ![]()
#17 |
|
![]()
To wampirzą rezydencją nie można nazwać.
Ale ta rezydencja jest ładna. 6/10 |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
fajnie
ale w niektórych miejscach trochę mało wampirza 8/10 |
![]() |
#19 |
|
![]()
fajna bryła- jak to zwykle u ciebie ;p
jednak nie ładnie wyglądają kafelki na ścianie w kuchni oraz tapeta nie pasuje do podłogi w I łazience. korytarz na górze wydawał mi się jeszcze mało fajny. i tak ten twój dom jest najlepszym wapmirzym domem na forum, z tego co widziałam : ) 8,5/10 |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Mi brakuje balustrad koło schodów ale tak to ładnie
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|