![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Ok. Dzieki wielkie. To chyba nie zostalo mi nic innego tylko kupić dodatek. A mam pytanie, który mi polecacie, bo bylam u sąsiadki wczoraj i ona ma prawie wszystkie dodatki, ale nie wiem, ktory najlepszy.
Ostatnio edytowane przez siuska : 12.10.2008 - 12:09 |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Które? Było :]
: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=38621 ale pamiętaj,że nie każdy w Twoim przypadku ![]() Czyli strasze od NS ;] xD NAJMŁODSZE Ostatnio edytowane przez blakistoni : 13.10.2008 - 17:42 |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
ale przecież NS było najstarsze, wiec wszystkie inne będą dobre chyba prawda?
|
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Każdy na tym forum poleca inny dodatek. Najwięcej jest o nocnym życiu, ale ja chyba jednak zdecyduje sie na zwierzaki mimo, że dochodzi jedynie opcja zwierzaków
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja Ci powiem,że Zwierzaki to najgorszy dodatek w dziejach ;/
Kolejna morda do wykarmienia, a nawet nie możesz nimi kierować. A... i nie pisz posta pod postem
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Oj, nie przesadzajcie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Ok. Dzieki wielkie. Wiem, że duzo osób narzeka na zwierzaki, ale mi sie to podoba. Każdy ma swoje ulubione. Chyba sabie kupie zwierzaki i nocne życie
![]() ![]() ![]() Mam już sims 4 pory roku i podróże. To była taka spontaniczna decyzja. Hehe. Ale strasznie mnie wkurza ten śnieg. Nie ma kodu np. żeby zatrzymać zmiane pory roku. Tak jak np, wstrzymuje sie starzenie simów? ![]() Ostatnio edytowane przez haughton : 04.01.2009 - 12:46 |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
nie pisz 2 postów pod rząd. Jest opcja EDIT. Żeby wyłączyć śnieg musisz na górze ( tam gdzie się przechodzi do akademika, wybiera inne miasta) musisz znależć to od czterech pór roku, gdzie się ustawia pory roku. Jak znajdziesz możesz ustawić brak zimi, czyli prawdopodobny brak śniegu.
|
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Mam kolejny problem. Teraz mam na komputerze 8 dodatków. Zwierzaki, Studia, 4 pory, podróże i jeszcze 4 akcesoria. Mam taki problem, że będę miała format dysku C. Co mam zrobić, żeby wszystkie zapisy simsów mi ocalały? Jeżeli skopiuje cały folder EA Games potem zainstaluje wszystkie dodatki od nowa i wkleje ten folder zamiast tego co mi sie stworzy to to wystarczy?
|
![]() |
![]() |
#20 |
Reputacja: 10
|
![]()
Tak, wystarczy. Dokładnie to, co mówisz: całe EA GAMES
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |